Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal: Afyonspor’u Süper Lige Taşımak Boynumun Borcu Olsun

CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonspor maçını stadyumda izleyerek taraftara Süper Lig sözü verdi. Köksal, “Afyonsporumuzu süper lige taşımak boynumun borcu olsun.” dedi.

CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, oto pazarını ziyaret ettikten sonra Afyonspor maçını seyredip, kahvehane ziyaretleri yaptı.

“ÖNERİ VE TALİPLERE GÖRE ÇÖZÜM ODAKLI PROJELER ÜRETİYORUZ”

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretlerde bulunan Köksal, sorunları birinci ağızdan dinleyerek çözüm üretmeye çalıştıklarını belirtti. Başkan Adayı Köksal, “Hemşehrilerimizin sıcak sohbetiyle içimiz ısındı. Oto pazarındaki vatandaşlarımızın öneri ve taleplerini dinleyerek çözüm odaklı projeler üretileceğimize dair söz verdik. Oto pazarında sıkıntı yaşayan tüm hemşehrilerimize söz veriyorum, bu sorunların hepsini tek tek çözeceğiz. Soğuk pazar sabahında hemşehrilerimizin sıcak sohbetiyle içimiz ısındı. Verdiğim tüm sözlerin arkasındayım. Aziz hemşehrilerim şunu çok iyi biliyor ki ben bir Afyonkarahisar sevdalısı olarak son nefesime kadar bu şehrin sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğim.” dedi.

Köksal Afyonspor’u Süper Lige Taşımak Boynumun Borcu Olsun

“SPORA SİYASETİ KARIŞTIRMAYACAĞIZ”

Oto pazarı ziyaretinin ardından Hes İlaç Afyonspor maçına giden Köksal, maçı izledi. Taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaşan Köksal Afyonspor’a süper lig sözü vererek şöyle konuştu: “Size söz Afyonspor sevdalıları, Belediye Başkanı seçildiğimde Afyonsporumuzu Süper Lige taşımak boynumun borcu olsun. Kimseye muhtaç etmeden, kurumsallaştırarak altyapıdan oyuncu yetiştireceğiz. Spora siyaseti bulaştırmayacağız.”

Köksal Afyonspor’u Süper Lige Taşımak Boynumun Borcu Olsun

“BANA DUYULAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM”

Maçın ardından kahvehane sohbetleri ile programına devam eden Köksal ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar için atılabilecek adımları vatandaşlara anlattı. Köksal, şunları kaydetti: “Hemşehrilerimize Afyonkarahisar’ımız için yapacaklarımızı anlatmaya, liyakat ve adaletle kapılarımızı tüm hemşehrilerimize açarak bu şehri yönetmeye talip olduğumuzu göstermeye devam ediyoruz. Kahvehane ziyaretlerimizde çok güzel tepkiler alıyoruz. Bana teveccüh gösteren hemşehrilerime söz veriyorum, duyulan güveni boşa çıkarmayacağım.”