Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal: Halkın iktidarı için gün sayıyoruz

Bu haberin fotoğrafı yok
Köksal: Halkın iktidarı için gün sayıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve 1’nci sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, halkın iktidarı için gün saydıklarını belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1’nci sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, 1 Kasım erken seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Afyonkarahisar ve Türkiye’de oy patlaması yaşayacağını söyledi.
Köksal, “Erken seçimlere 1 ay kaldı. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak kadrolarımızla, projelerimizle, programımızla halkın iktidarına hazırız. Türkiye’nin çözülmesi gereken bütün sorunlarının yanıtları Cumhuriyet Halk Partisi’nde” dedi.
VATANDAŞIN SESİYİZ
Afyonkarahisar’da seçime kadar ve seçimden sonra ara vermeden çalışacağını aktaran Köksal, “7 Haziran seçimleri sürecinde ara vermeden, köy-kasaba demeden çalıştık. Seçimlerden sonra Ankara’ya gidip Afyonkarahisar’a sırtımızı dönmedik. Afyonkarahisar’ın neresinde sesini duyuramayan vatandaşımız varsa, yanına gittik, sesi olmaya çalıştık. Halktan geldik, emeğimizi de halk için veriyoruz” diye konuştu.
CHP, TÜRKİYE’Yİ
VİRAJDAN KURTARACAK
1 Kasım seçimlerinde ülkenin önemli bir virajı kazasız atlatacağını söyleyen Köksal, “Türkiye, hızla uçuruma doğru götürülmek isteniyor. Ama 1 Kasım seçimlerinden sonra sürücü koltuğunda CHP olacak. CHP, izlediği uzlaşmacı, bütünleştirici siyasetle, uyguladığı ekonomik programla kimsesizlerin kimsesi olacak. CHP, halkın iktidarıyla Türkiye’nin rotasını muassır medeniyetler seviyesine çevirecektir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)