Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal: Parayı Tabana Yayacağım

CHP Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, yerel yönetimlerin bütçesi hakkında algı operasyonu yapıldığını belirterek iktidar partisi ya da muhalefet partisi fark etmeksizin her belediyeye nüfus oranında bütçe ayrıldığını söyledi. Köksal, “Siz şimdi parayı ister 3-5 kişiyi zengin etmek için harcarsınız isterseniz vatandaşa hizmet etmek için harcarsınız. Benim tercihim hizmet yönünde. Yani parayı tabana yayacağım” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, yerel seçimler öncesi belediye başkan adayı olarak seçim çalışmalarına devam ediyor.

“KADINLAR, GENÇLER, ÇOCUKLAR VE ESNAFLAR ÖNCELİKLİ”

Ortaya koyacağı projelerin kadınları, gençleri, çocukları, esnafları ve ihtiyaç sahiplerini gözeten projeler olacağını vurgulayan Köksal, şöyle konuştu:

“Gerek görev sürem boyunca gerekse yerel seçim adaylık sürecinde Afyonkarahisar’ı karış karış dolaştım. Ben bu şehrin evladıyım. Yıllarca hemşehrilerimin hakkını hukukunu korumaya çalıştım, onların sesi oldum. Belediye başkanlığı görevi de bana layık görülürse bunu da en güzel şekilde yerine getireceğimden eminim. Kadınlarımız için ürettikleri ürünleri satabilecekleri mekanlar hazırlayacağız. Meslek edindirme kursları açacağız. Ayrıca çalışmak isteyen kadınlar için şehrimizde fabrikalar kurulmasına ön ayak olacağız. Kadın işsizliğini çözmek için çalışacağız. Her bir kadın arkadaşımın kardeşi, ablası, arkadaşı olarak sorunları olduğunda kapım her zaman onlara açık olacak.”

“LOKUMCULAR SİTESİ YETERLİ HİZMETİ ALACAK”

Lokum imalathanelerini ziyaret eden Köksal, bu iş yerlerinin hak ettiği hizmeti alacağını belirterek, “Afyonkarahisar’ımız Türkiye’nin en güzel lokumlarının üretildiği yer. Lakin imalatçıların bulunduğu site yeterli hizmeti alamamaktan muzdarip. Çevre düzenlemesini yapacağız; çöplerinin düzenli alınmasını sağlayacağız. Lokum imalatçılarımızı özellikle yaz dönemi daha yoğun hissedilen koku probleminden kurtaracağız. Ayrıca daha geniş imalathanelerinde yapılması için çalışacağız.” dedi.

“BÜTÇE KONUSUNDA ALGI OPERASYONU YAPILIYOR”

Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, yerel yönetimlerde algı operasyonu yapılmaya çalışıldığına dikkat çekerek, “İktidar partisi ya da muhalefet partisi fark etmeksizin her belediye nüfusu oranında bir bütçeye sahip olur.” diyerek şöyle konuştu:

“Bir bütçemiz var, İller Bankası’ndan bütün belediyelere nüfusu oranında bir ödenek gönderiliyor. Hangi partili olursanız olun sizin ilinize ödenek gönderiliyor. Ayrıca belediyenin gelirleri var. Siz şimdi parayı ister 3-5 kişiyi zengin etmek için harcarsınız isterseniz vatandaşa hizmet etmek için harcarsınız. Benim tercihim hizmet yönünde. Yani parayı tabana yayacağım.”

Köksal Parayı Tabana Yayacağım

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti