Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal: Şehrimiz İçin Esnaf, Vatandaş Ve Yerel Yönetim Bir Bütün Olacak

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, hemşehrilerinden destek istediğini belirterek, “Afyonkarahisar için esnaf, vatandaş ve yerel yönetim el ele verecek” dedi

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal; Kamyon Garajı, Sahipata Minibüs Durağı ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, şoför esnafının derdine derman olmak için yerel yönetimin idaresine talip olduğunu ifade ederek, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağına dair söz verdi.

“BİR OY HER ŞEYİ DEĞİŞTİRİR”

Köksal, “Ben Afyonkarahisar’da değişim için yola çıktım. Artık bizim de bir Eskişehir gibi olma vaktimiz geldi. Buna inanıyorum, bunu samimiyetle söylüyorum. Bir oy her şeyi değiştirir. Afyonkarahisar için değişim vakti geldi. Hemşehrilerime şöyle seslenmek istiyorum; bir ablanız, bir kızınız, bir evladınız, bir kardeşiniz olarak sizlerden değişim için 31 Mart’ta oylarınızı bekliyorum. İnşallah her şey Afyonkarahisar için olsun.” dedi.

“HİZMET ALIMINDA HER ŞEY ŞEFFAF OLACAK”

Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, esnaf, vatandaş ve yerel yönetimin ayrılmaz bir bütün olacağının altını çizerek belediye başkanlığı görevi kendisine layık görülürse aldığı oyların hakkını vereceğini söyleyerek, “Hizmet alımlarında ihaleler şeffaf olacak. Ben hesabını veremeyeceğim hiçbir işin altına bu güne kadar imza atmadım. Bundan sonra da atmam. Belediye kendi yapabileceği bir hizmeti dışardan satın almayacak. Bunun net sözünü veriyorum. Kendimiz yapacağımız hizmeti yapacağız. Dışarıdan hizmet alımı olduğunda da tamamen şeffaf bir şekilde süreci yönetip ilgili kriterlere uyanlarla anlaşma yapacağız. Bizde adam kayırma, partilim, hısımım, yandaşım, akrabam olmayacak. Kimsenin siyasi görüşüne yandaşlığına bakmaksızın sadece yapacağı işle ilgileneceğim. İhaleyi alan firma da aynı şekilde. Eğer bir ihale açılması gerekiyorsa ki belediyeler ihale açmak zorundadır. Bu hizmet alımı sürecinde de her şey şeffaf olacak. Bunu internet sitemizde de yayınlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Köksal Şehrimiz İçin Esnaf, Vatandaş Ve Yerel Yönetim Bir Bütün Olacak

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti