Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal: Tamamlanamayan Projeler, Ölü Yatırımlar Memlekete İhanettir

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, “Görev süresi içerisinde mücbir sebep olmaksızın tamamlanamayan projeler, ölü yatırımlar memlekete ihanettir” dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, “Koskoca bir şantiyeye dönüştürülen Afyonkarahisar’ımızı estetik bir cazibe merkezi haline getireceğiz.” diyerek şöyle konuştu:

“Afyonkarahisar’ımızın her köşesi şantiye görünümünde. Yapboz tahtasına dönüştürdükleri bu kadim şehrimizi vizyoner bir bakış açısıyla şaha kaldıracağız. Onların 20 yılda yapamadıklarını ben 5 yıl içinde yapacağım. Trafik sorunlarını çözmeye geliyorum. Trafiğin rahat akışını sağlayabilmek için dolmuşçu esnafımızın daha rahat duraklayabileceği, vatandaşlarımızın dolmuş, otobüs beklerken yazın sıcaktan kışın soğuktan korunabileceği duraklar yapacağız. Sahip çıkılmayan tüm değerlerimizi ayaklar altına alınmaktan kurtaracağım. Yarım bırakılan projeler, ölü yatırımlar, hayata geçirilmeyen vaatler bu memlekete ihanettir.”

Köksal Tamamlanamayan Projeler, Ölü Yatırımlar Memlekete İhanettir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“YANLIŞA ÇARE ARAMAYA, DOĞRUYA YOL AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Afyonkarahisar’da yolunda gitmeyen her konuda sesini yükselttiğini söyleyen Köksal, yanlışa çare aramaya devam edeceğini belirterek açıklamasına şöyle devam etti:

“Müzemiz internette satışa çıkartıldı, çıktık söyledik; yapamayın dedik. Burası müze, internette satılacak kadar basit bir yer değil. Kurtuluş Caddesi’nde, Afyon’un göbeğinde olan bir yer. Bu kadar mı düştünüz dedik. Müzemizi satıştan kaldırttık. Bunun dışında Çetinkaya TOKİ’lerde ulaşım sıkıntısı oldu, oradaki mağdurların yanında ben yer aldım. Sadıkbey TOKİ’lere doğalgaz verilmedi, insanlar kömürle ısınmaya mahkum edildi, çıktık biz söyledik. İnsanlar bu kömür parasını, aidatları ödeyemez hale geldi. Oralara doğalgaz verin dedik. O zaman da biz vardık. Pandemide esnafa evde kal dediler ama hiçbir şey verilmedi. Esnafın dükkanı, işyeri haftalarca, aylarca kapalı kaldı, insanlar eldekini avuçtakini tüketti. O esnafın sesi olan yine bizdik. Taşeron işçiler kadro alamadı, çıktık bu insanlara kadro verin, kadro bir haktır dedik. EYT’lilerin haklı mücadelelerinde staj ve çıraklık mağdurlarının, kademeli emeklilik bekleyenlerin hepsinin mücadelesinde biz vardık. Çitçinin traktörüne mazot alamadığını, ürününü satamadığını tarlasına gübre atamaz hale geldiğini biz söyledik. Yanlışa çare aramaya doğruya yol açmaya devam edeceğiz.”

“KRONİKLEŞEN SIKINTILARA ÇÖZÜM OLACAĞIZ”

Köksal, kronikleşen sıkıntılardan bahsederek şöyle devam etti:

“Burada yatırımcıların fabrikalar açması için, yeni iş kollarının Afyonkarahisar’da hakim olması için biz kolaylaştıran bir belediye olacağız. İnsanları bürokrasi ile engellerle yormayacağız. Afyon’un bunlara ihtiyacı var. Sosyal kültürel olarak çok sıkıntılıyız. İnsanların hafta sonu ailesi ile eşiyle dostuyla beraber zaman geçireceği mekanlara ihtiyacı var. Yeşil alanlara ihtiyacı var. Uzun Çarşı çok güzel yapıldı restore edildi. Kabul ediyorum, çok iyi yapıldı ama Uzun Çarşı ile sınırlı kaldı. Orada Bedesten, Keçeciler içi, kasaplar içi, kadınlar hamamı, kalenin eteklerinde çok güzel evler mekanlar var. Buraları da restore etsek buraları da cazibe merkezi haline getirsek fena mı olur?”

“HİZMETTE ADİL DAVRANACAĞIZ”

Hizmette adil davranacağına söz veren Köksal, şöyle konuştu:

“Erenler’de çok ciddi sıkıntılar var. Maalesef üniversitenin oraya taşınması sebebiyle öğrenci şehir içine gelmiyor. Şehir içinde esnaflarımız bu durumdan çok şikâyetçi neden tek bir bölgeye taşındı şehir içine entegre olmadı diyorlar. Orada çok ciddi sıkıntılar var hala altyapı ve yollarla ilgili sıkıntılar var. Bunları inşallah tek tek çözeceğiz. Benim belediye başkanlığımda hiç kimse bir ayrımcılığa maruz kalmayacak. Ben bu güne kadar beni arayan ‘Burcu kızım, Burcu abla, Burcu kardeşim yardım et, şu sıkıntım var’ diyen kimseye hangi partilisin diye sormadım. Hiç kimseyi ayırt etmeden herkesin hakkını hukukunu savundum, o hakkı teslim etmek için mücadele ettim. Bu günden sonra da belediye başkanı olarak herkese hakkını teslim edeceğim. Erenler’i de, Çavuşbaşı da, Eşrefpaşası da, Kanlıcası da, Hoca Ahmet Yesevisi de, Yeşilyurt Mahallesi de bütün mahallelerimiz bütün sokaklarımız bizimle beraber gerekli hizmete kavuşacak.”

Köksal Tamamlanamayan Projeler, Ölü Yatırımlar Memlekete İhanettir

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti