Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal yeniden CHP’de – Kocatepe Gazetesi

Köksal yeniden CHP’de – Kocatepe Gazetesi
Köksal yeniden CHP’de

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP yönetiminin talimatı üzerine İYİ Parti’ye geçtikleri 14 milletvekili arkadaşı ile birlikte CHP’ye geri döndü.
CHP Grup Başkanvekilleri Engin Özkoç ve Özgür Özel, İYİ Parti Genel Sekreteri ve Sözcüsü Aytun Çıray, CHP’den İYİ Parti’ye geçen 15 milletvekili ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Özkoç, CHP’nin 22 Nisan tarihinde İYİ Parti’ye geçen 15 milletvekilinin isimlerini okuyarak, “15’liler artık yuvada, görevleri tamam. ‘Söz konusu adalet, demokrasi, güçlü Türkiye, vatan ise gerisi teferruattır’ diyen 15 arkadaşımız görevlerinin yaparak, gönül huzuruyla bugün partimize dönüyorlar. Demokrasinin temel koşullarından biri eşit, adil ve güvenli seçimdir. Siyasi partilerin seçimlere katılmaması için elinden gelen her şeyi yapan iktidara karşı, panik içinde baskın seçim kararı alan iktidara karşı, yarışanların eşit şekilde seçime girmemesi için her şeyi yapan iktidara karşı, İYİ Parti’nin seçimlere girmemesi için 24 Haziran’a baskın seçimi çeken iktidara karşı, Cumhuriyet Halk Partisi ve 15 milletvekili arkadaşımız adalet, eşitlik, demokrasi görevini yerine getirmişlerdir. 24 Haziran’da eşit ve adil bir seçimin önünü açtık. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, ‘Hoşgeldiniz’ diyorum” dedi.
İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray ise, Olağanüstü Hal süreci içinde seçime gitmeme temennisinde bulunarak, “Demokrasi mücadelesinde büyük hadisenin gelişmesinin önünü açan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli 15 milletvekiline, Türk milleti ve demokrasi adına sonsuz teşekkürlerimizi sunmak istiyorum” diye konuştu.
22 Nisan tarihinde CHP’den İYİ Parti’ye geçen ve bugün tekrardan CHP’ye dönen milletvekillerinin isimleri şöyle sıralandı: “Burcu Köksal (Afyonkarahisar), Mustafa Tuncer (Amasya), Nihat Yeşil (Ankara ), Hüseyin Yıldız (Aydın), Ahmet Akın (Balıkesir), Mehmet Göker (Burdur), Nurhayat Altaca Kayışoğlu (Bursa), Erkan Aydın (Bursa), Tufan Köse (Çorum), Okan Gaytancıoğlu (Edirne), Tacettin Bayır (İzmir), Çetin Arık (Kayseri), Fatma Kaplan Hürriyet (Kocaeli), Ömer Fethi Gürer (Niğde), Ünal Demirtaş (Zonguldak).”