Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konser beğeni topladı – Kocatepe Gazetesi

Alimoğlu Kültür Sanat ve
Konser beğeni topladı

Alimoğlu Kültür Sanat ve Araştırma Derneği tarafından düzenlenen ve müzik alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’ne layık görülen kanun sanatçısı Göksel Baktagir tarafından konser verildi.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Konservatuar Salonunda verilen konsere Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İş Adamı İbrahim Alimoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı. Sözlü ve enstrümantal olarak birçok bestesi bulunan Kanun Sanatçısı Göksel Baktagir’in eserlerinden oluşan konser Afyonkarahisar’lı sanatseverler tarafından ilgiyle dinlendi.
Konserde seslendirilen birbirinden değerli eserler dinleyiciler tarafından büyük beğeni kazanırken, konser sonrasında ise tüm katılımcılar kendilerine güzel bir akşam yaşatan bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Konser sonunda söz alan Vali Tutulmaz, “Böyle güzel bir akşamı bizlere yaşatan başta kanun sanatçısı Göksel Baktagir olmak üzere programın hazırlanmasında emeği geçen İbrahim Alimoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Solak ve herkese teşekkür ediyorum” dedi. Programın sonunda Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak tarafından Kanun Sanatçısı Göksel Baktagir’e belge, çiçek ve hediye takdim edildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti