Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kontrolsüz internete son verecek komisyon kuruldu

Bu haberin fotoğrafı yok
Kontrolsüz internete son verecek komisyon kuruldu

MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP olarak TBMM nezdinde kurulacak bir komisyon tarafından incelenmesi ve alınacak tedbirlerin belirlenmesi, yasal düzenlemelerin yapılması amacıyla diğer partilerinde destek vermesi ile bir komisyon kurulmasının kabul edildiğini bildirdi

Milliyetçi Hareket Partili (MHP) 21 Milletvekili tarafından verilen, internet üzerinden oynanan çevrimiçi oyunların gençler üzerinde yarattığı et-kilerin araştırılması ve bunların sonucunda oluşan kayıt dışı ticaretin tespitini amaçlayan araştırma önergesi TBMM de grubu bulunan diğer partilerin de destekleri ile kabul edilerek Araştırma Komisyonu kuruldu.
Konu hakkında açıklama yapan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz şu değerlendirmelerde bulundu: “Ülkemizde gençliğimizin maruz kaldığı en büyük tehlikelerden birisi kontrolsüz internet kullanımı, internet üzerinde oynanan çevrimiçi oyunların gençlerimizi psikolojik olarak etkilemesidir. Bunun yanında kayıt dışı olarak bu oyunlardan ciddi miktarda ekonomik kayıplarımız olmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu konuda duyarsız kalmadık ve konunun TBMM nezdinde kurulacak bir komisyon tarafından incelenmesi ve alınacak tedbirlerin belirlenmesi, yasal düzenlemelerin yapılması amacıyla diğer partilerinde destek vermesi ile bir komisyon kurulması oy birliği ile kabul edilmiştir. Kurulacak komisyon inşallah ülkemizde ki bu sorunun giderilmesi açısından faydalı olacaktır.” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti