Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kotex İsrail Malı Mı?

Hijyenik kadın bağı markalarından biri olan Kotex kullanıcıları, tercih ettikleri bu ürünün İsrail malı olup olmadığını ve nerede üretildiğini sorguluyor.

Hijyenik kadın bağı markalarından

Kotex İsrail malı mı? Nerede üretiliyor sorularının cevabı İsrail Filistin savaşıyla birlikte araştırılan pek çok ürün menşei arasına girdi.

Kimberly Clark, 150’den fazla ülkede satış ağına sahip olan bir firmadır. Bu firma, Türkiye pazarına 2005 yılında girdi. Kotex’in kökeni ve sahibi Amerikan’dır. Bu nedenle, Kotex ürünleri İsrail malı değildir. Kotex markası, Amerikan merkezli Kimberly Clark şirketi tarafından yönetiliyor. Kimberly Clark, 1872 yılında Amerika’da kurulan ve 37 ülkede üretim yapan bir küresel şirket. 2007 yılında Türkiye pazarına adım atan Kotex, bu güçlü şirketin bir parçasıdır. Kotex, Amerika merkezli bir adet hijyen ürünleri markasıdır ve pedler ile Lightdays külotları gibi ürünleri piyasaya sunmaktadır. Kimberly-Clark adlı uluslararası bir tüketici ürünleri şirketi tarafından yönetilmekte ve 80’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor.