Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köy kütüphaneleri daha zengin – Kocatepe Gazetesi

Köy kütüphaneleri daha zengin – Kocatepe Gazetesi
Köy kütüphaneleri daha zengin

Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileri,
köy kütüphanelerine kitap desteği verdi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı, Uluslararsı Ticaret ve Finansman (UFT) Kulübü, Toplumsal Hizmet Kulübü, AKÜ Öğrenci Konseyi, Devlet Konservatuvarı Mezunlar Derneği ve AKÜ ÜNİBJK işbirliği ile köy okullarına kitap hediye edildi.
Köy okullarına kütüphane kurmak için AKÜ Devlet Konserva-tuvarı tarafından bir konser düzenlenmişti. Bir sosyal sorumluluk projesi olarak düzenlenen konser sonrasında toplanan kitaplar 9 Haziran 2015 tarihinde Emirdağ ilçesinin Aziziye İlkokulu ve Aziziye Anadolu Lisesine teslim edildi.
Okullara kitaplarının teslim edilme etkinliğine AKÜ Devlet Konservatuvarı ve Devlet Konservatuvarı Mezunlar Derneği’ni temsilen Okt. Yunus Emre Uğur, UTF Kulübü Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Fikret Yaman, Toplumsal Hizmet Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Suphi Özsüer, AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Gücek ve kulüplere mensup görevli öğrenciler katıldı.
Kitaplar okul kütüphanelerine teslim edildikten sonra günün anısını yaşatmak amacıyla çam ağaçları dikildi. (Kocatepe Haber Merkezi)