Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Krosçular Çoban ve Yıldırım’ı ziyaret etti

Bu haberin fotoğrafı yok
Krosçular Çoban ve Yıldırım'ı ziyaret etti

MEB Okullar Kros Türkiye Şampiyonasından başarıyla dönen atletler Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ve İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyarete Milli Eğitim Şube Müdürü Musa Dinçgez, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Kulüp Başkanı Gökhan Güzeltaş, Kadayifçioğlu Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürü Metin Aygök, Antrenör Recep Uluışık ve Kulüp Sorumlusu İbrahim Yılmaz katıldılar. Antalya’da yapılan müsabakalar sonunda elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban sporcuları kutlayarak bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi. Sporcuların başarısında büyük pay sahibi olan Antrenör Recep Uluışık ve Tayyar Dereciye katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Çoban emeği geçenleri tebrik etti. Afyonkarahisar Belediyesi Spor Kulübü adına yarışmaya katılan Kadayifçioğlu Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri takım halinde Türkiye üçüncüsü olarak finallere katılan 42 sporcu arasında, Döne Atılgan Türkiye 3.’sü olma başarısı gösterirken Funda Akdağ Türkiye 7.’si Gamze Sabır ise Türkiye 16.’sı olmuşlardı
Yıldırım’ı da ziyaret ettiler
Türkiye üçüncüsü olan kızlar Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ı da makamında ziyaret ettiler. Öğrenciler Döne Atılgan, Funda Akdal, Gamze Sabır Emer Antrenörleri Recep Uluışık ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ı makamında ziyaret ettiler. Öğrencilere hediyeler vererek memnuniyetini dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Öğrencilerimizden başarılarını artırarak devam ettirmelerini istedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti