Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küce Keçilere ‘evet’ dedi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Küce Keçilere ‘evet’ dedi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor yeni sezon çalışmalarında beklenen ilk adımı attı. Afyon Belediyespor’un Genel Menajeri Cömert Küce oldu. Eski Fenerbahçeli ve eski Milli Basketbolcu olan Küce, daha önce Afyon Belediyespor Koçu Hasan Özmeriç ile Trabzonspor’da birlikte çalışmıştı.
FSM Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza törenine Afyon Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Mazhar Ersöz, Basın Sözcüsü Eyüp Selman Yavuz, Alt yapı Antrenörü ve Yardımcı Koç Fazıl Uluçelik ve yeni genel Menajer Cömert Küce katıldı. Afyon Belediyespor’un yeni Genel Menajeri Cömert Küce, “İstenilen kadro kurulduğu halde yaşanan sakatlıklardan dolayı bu sıkıntılar yaşandı. Bu sene hep birlikte Afyon şehriyle, Belediye Başkanıyla, yönetim kuruluyla ve Başkanımızla birlikte çok daha iyi yerlere gelerek Süper lige çıkmak istiyoruz. Bunun içinde bütün şehrin bir arada olması gerekiyor” dedi.
“DAHA YENİ İMZA ATTIM”
Basın mensupları tarafından transfer çalışmaları hakkında sorulan soruya cevap veren Küce, “Daha yeni imza attım, Zamanı gelince önümüzdeki günlerde basın ile yapılacak transferleri paylaşacağız. Şu an için henüz erken ve yönetim olarak transferde çalışmalarımız şu an için başladı” ifadesine yer verdi.
Afyon Belediyespor’da Küce ile yapılan anlaşma sonrasında teknik heyet ve oyuncuların belirlenmesi için yol açıldı. Çalışmaları hızlandıracak olan Afyon Belediye en kısa sürede teknik heyeti ve ardından da oyuncuları belirleyecek. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti