Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kültür Sanat Akademisi öğretmenler için sahne aldı

Kültür Sanat Akademisi öğretmenler için sahne aldı

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür Sanat Akademisi Müzik Bölümü tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla konser programı düzenlendi

 

Afyonkarahisar Belediyesi, gelecek nesillerin yetişmesine katkı sunan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü özel bir konserle kutladı. Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubu, solistler Nuri Elçi, Hanife Gülnaz ve Elif Özceylan tarafından verilen konserde öğretmenler gönüllerince eğlendi. Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmen oluşunun ve mesleğini özveriyle yerine getiren öğretmenleri onurlandırmak amacıyla her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda öğretmen katıldı.
Konser programına Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Talha Hüseyin Akkaya, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan, kentte görev yapan öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı. Özel konserde Kürşat Bertuğ Arıcan’ın şefliğini yaptığı Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubu sevilen şarkıları öğretmenler için seslendirdi.
Gecenin özel konuğu 40 yılı aşkın süredir öğretmenlik yapan Ramazan Ayvalı’ya tüm öğretmenlere ithafen hediye ve çiçek takdim edildi.
Konser sonrası açıklama yapan Başkan Yardımcısı Karakuş, “Belediye olarak öğretmenler gününü özel bir konserle kutlamak istedik. Her birimizin yetişmesinde emeği olan öğretmenlerimiz bizler için çok kıymetli, onlar için ne yapsak az. Bizler öğretmenlerimiz için gelecek nesiller için çok çalışmaya devam edeceğiz. Öğretmenler günü kutlu olsun.” diye konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi