Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kumartaşlı görevinden alındı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malülü Gaziler
Kumartaşlı görevinden alındı

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı’nın, Dernek Genel Merkezi tarafından görevinden alındığı öğrenildi.
Kumartaşlı’nın görevinden alınmasıyla ilgili bildirimler Dernek Genel Merkezi tarafından resmi makamlara iletildi. Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, konunun doğru olduğunu, bu durumun Genel Merkez ile aralarındaki görüş ayrılığından kaynaklandığını bildirdi.
Kendisinin Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı’na karşı, önümüzdeki genel kurulda oy vermeyeceğini açıkca deklare ettiğini, bunun üzerine Genel Merkez’in de Şube işlemleriyle ilgili yaptığı inceleme sonrasında böyle bir karar verdiğini belirten Kumartaşlı, “5 Mayıs’ta Afyonkarahisar Şubemizin genel kurulu yapılacak. Nasipse biz bu genel kurulda üyelerimizin oyuyla yeniden görevimizin başında olacağız. O zamana kadar Genel Merkez kararıyla görevimiz donduruldu. Genel Başkan’a oy vermeyeceğimizi belirttiğimiz için böyle bir olay yaşandığını düşünüyorum. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için elimizden gelen çabayı göstermeye her zaman olduğu gibi devam edeceğim” dedi. >> Burak AYDIN Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti