Kur'an-I Kerim'i Güzel Okumak İçin Yarıştılar
Dinar ilçesinde “Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma 2. Bölge Yarışması” gerçekleştirildi. Bölgeden gelen hafızlar Kur’an-ı Kerim’i güzel okumak için mücadele verdi.
Dinar Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen “Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma 2. Bölge Yarışması” düzenlendi. Düzenlenen yarışmada Dinar bölgesinden gelen hafızlar Kur’an-ı Kerim’i en güzel şekilde okumak için hünerlerini sergiledi.
Yarışma, Dinar İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, İlçe Müftüsü Ahmet Kervancıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş ve Dinar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Murtaza Mitat Çoşkun tarafından gerçekleştirildi.
KUR’AN-I KERİM’İ OKUMAYI VURGULADI
Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek, Kur’an-ı Kerim’i öğrenmenin ve okumanın önemine vurgu yaptı. Gençlerin bu tür manevi etkinliklerde yer almasının değerli olduğunu ifade eden Topçu, emeği geçen öğretmenlere ve organizasyonda görev alan herkese teşekkür etti.
Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Dinar İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, İlçe Müftüsü Ahmet Kervancıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş takdim ederek, öğrencileri tebrik etti.