Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kur’an Gecesi’nde gönüller nurlandı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Kur'an Gecesi'nde gönüller nurlandı

İl Müftülüğü, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Kur’an Gecesi düzenledi. Gecede konuşan İl Müftüsü Mustafa Kaya, Kur’an-ı Kerim’in nurundan hepimizin yararlanması gerektiğini söyledi

İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı Tekirdağ Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tuna, Kastamonu Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Korkmaz, Manisa Eğitim Merkezi Müdürü Osman Eğin, Antalya Eğitim Merkezi Müdürü M. Kemal Önder ve Erzurum Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Yıldırım’ın katıldığı Kur’an Gecesi düzenledi.
Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki gecede konuşan İl Müftüsü Mustafa Kaya, “Salonumuz dopdolu olmalıydı ama farklı mazeretler olabilir. Kimseyi sorgulamak bize düşmez. Bu bir nasip kısmet işidir. Kur’an insanları en doğru yola iletir. Kur’an gönülleri, asırları, insanları aydınlatmıştır. Bugün yeryüzünde en çok okunan kitap, Kur’an’dır. Bugün yeryüzünü en çok aydınlatan nur, Kur’an-ı Kerim nurudur. Kur’an-ı Kerim’i güzel okumak gerekir. Evlerinizi Kur’an okuyarak helak olmaktan kurtarınız. Kur’an’ın nurundan istifade etmek elzemdir” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti