Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kurtuluş Meşalesi Yüreklerde Yanıyor”

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın’ın mesajı şöyle:

“19 Mayıs 1919 tarihinde Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkması, zafer ile sonuçlanacak Milli Mücadele yolunda tarihin tozlu sayfalarına gömülmek istenen bir milletin özgür, çağdaş ve müreffeh yarınlarına attığı ilk ve en anlamlı adım olmuştur.

O gün Türk Milleti tarafından yakılan kurtuluş meşalesi halen yüreklerde yanmaya devam etmekte ve gençlerimizin ellerinde ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolculuğunda yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyerek vatanı gençlere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs ‘ı da gençlere armağan ederek bugünü ‘Gençlik ve Spor Bayramı’ olarak ilan etmiştir. Bu anlamlı günün en büyük hazinemiz olan gençlere armağan edilmesinde de; Milli Mücadele ruhunun daima ‘genç ve diri’ kalarak varlığını sürdüreceğinin anlamlı mesajı vardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, verdiği bağımsızlık mücadelesi ile birçok topluma ilham kaynağı olmuş bu aziz milletin bir evladı olmaktan duyduğum gurur ve mutlulukla, geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz ve Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu cennet vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”