Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kurultayımızın Sonunda Kazanan İYİ Parti Ve Türkiye Olacak”

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, 27 Nisan 2024 tarihinde partisinin olağanüstü büyük kurultayı sonucu kazananın İYİ Parti ve Türkiye Cumhuriyeti olacağını söyledi.

İYİ Parti Hukuk ve

İYİ Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından partide Ramazan Bayramı bayramlaşma programı düzenlendi.

“BAYRAM BİRLİK VE BERABERLİĞİN GÖSTERİLMESİ AÇISINDAN ÖNEMLİ”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, parti bayramlaşmasında şöyle konuştu: “Ramazan Bayramımızın hem milletimize hem şehrimize hem de tüm partili arkadaşlarımıza hayırlara vesile olmasını, birlik ve beraberliğimize vesile olmasını temenni ediyorum. Bayramlar, birlik beraberliğin sergilendiği en önemli zamanlardır ki bir yaşadığımız yerel seçim sonrasında her bir vatandaşımızın bu bayram vesilesiyle birlik beraberliğini göstermesi ülkemiz açısından değerlidir. Bu vesileyle 27 Nisan tarihinde yapılacak olan büyük olağanüstü kongremizin de inşallah partimizin birlik ve beraberliğine, iktidara yürüyüşüne vesile olmasını temenni ediyorum. Bu bayramlaşma törenine uzaktan yakından katılan tüm partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

“ALLAH HAREKETİMİZİN SELAMETİNE VESİLE OLACAK BAŞKAN ADAYINA GÖREVİ NASİP ETSİN”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, parti bayramlaşmasında yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluşa vesile olan mübarek Ramazan ayını geride bıraktık. Bizi bayrama eriştiren Rabbime şükürler olsun diyorum. Buradan tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin Ramazan bayramını tebrik ediyor, aileleriyle, sevdikleriyle beraber güzel bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle de parti teşkilatlarımızda seçim sonrasında gerçekleşen ilk bayramda il ve ilçe teşkilatlarımızda yapılan bayramlaşmaya katılan partililerimizin de bayramını tebrik ediyorum. Malum gündemin son yerel seçimlerden sonra Türkiye yeni bir döneme geçti. Yeni bir süreç başladı. Kazanan tüm belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine, il genel meclis üyelerine başarılar diliyorum. Bu kendilerine halkın verdiği bir kredidir. Bu krediyi düzgün kullanmak lazımdır. Ona göre de hem kazandıkları partiler hem de kendilerinin sorumluluk bilinciyle hareket etmeleri gerekmektedir. Sonuçta ülke hepimizindir. Dolayısıyla bu ülkede kim güzel hizmet ederse Allah ondan razı olsun. Partimizin kongre süreci birlik beraberlik içerisinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in tasarrufunda gidilen olağanüstü bir kongredir. Birbirinden kıymetli adaylarımız var. Allah hangisi bu hareketin selametine vesile olacak ve hayrına olacaksa ona nasip etsin bu kutlu görevi. Ağır ve zor bir görevdir. İnşallah sağduyuyla İYİ Partililer’e yakışır bir büyük kongre ve kurultay atlatırız. Ve tekrar küllerinden doğan, yeniden Türk Milletinin umudu haline gelen bir İYİ Parti ile karşılaşırız diyorum.”

“KURULTAYIMIZ SONUNDA BAZI ARKADAŞLARIMIZ DİNLENECEK”

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, mübarek Ramazan Bayramını kutlamanın mutluluğunun yaşandığını belirtti. Milletvekili Olgun, “Dini bayramlar İslam Âleminin milli ve manevi duygularının en üst safhaya çıktığı bayramlardır. Bu nedenle bayramlar küslerin barıştığı, dargınların bir araya geldiği birlik ve beraberlik içerisinde geçen günlerdir. Tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel bayramlara erişilmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. İYİ Parti olarak 27 Nisan’da olağanüstü kongre kararımız mevcut. Kongreye çalışıyoruz. Biliyorsunuz, Büyük Kurultaylar siyasi partilerin en üst karar organlarıdır. Siyasi partilerin politikalarını, ilişkilerini, programlarını çizdikleri toplantılardır. 27 Nisan’da yapılacak olan en olağanüstü kurultayımızda da İYİ Partimiz inşallah en güçlü şekilde çıkacak, kadrolarını yenileyecek. Bazı arkadaşlarımız dinlenecek. Bir görev taksimatı olacak veya olmayacak. Ama sonuçta, İYİ Parti ve Türkiye Cumhuriyeti kazanacaktır. Hedefimiz 2028 seçimlerine hazırlanmaktır. Seçim İşleri Başkanı olarak İYİ Parti’nin sorumluluğunu ben taşıyorum. Hukuken kurultayın yapılması gereken işleri yapan heyetin içerisindeyim. Şu anda eksiğimiz yok günü geldikçe yapılması gerekenleri yapıyoruz. 27 Nisan’da mevcut yönetim olarak partimizi kurultaya götürme yolunda Cenab-ı Allah bizi mahcup etmesin. Hiçbir eksiğimiz, bir yanlışımız olmadan kurultamızı yapmayı planlıyorum.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti