Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya Altıntaş Zafer OSB’de tahsisler başladı

KUTSO Başkanı İsmet Özotraç,

KUTSO Başkanı İsmet Özotraç, Kütahya Altıntaş Zafer OSB’de tahsislerin başladığını söyledi

 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Kütahya Altıntaş İlçesi’nde kurulan Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nin, coğrafi konum ve yatırım avantajları ile yatırımcıların gözdesi olmaya devam ettiğini ifade etti.
“AVANTAJLI İMKANLARI
İLE TAHSİSE HAZIR”
KUTSO Başkanı İsmet Özotraç, “Son dönemde yaşanan olumlu gelişmeler ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2020 yılı yatırım programına alınması ve 55 TL. olan altyapı katılım bedelinin 27 TL.’ye indirilmesi, çevre illerdeki sanayi bölgelerinin yatırımlara doymuş olması, Altıntaş ilçesinde Bölgesel Zafer Havalimanının bulunması gibi avantajlar, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nde arsa tahsislerinin hızlanmasına katkı sağladı. 376 hektar alana sahip birinci etabının altyapısının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı marifetiyle yapılması da yatırım programında yer aldı.” şeklinde konuştu.
“KÜTAHYA’DAKİ YATIRIMLARINIZLA EKONOMİK ZAFER KAZANABİLİRSİNİZ, PARSEL TAHSİSLERİ HIZ KAZANDI”
Geçtiğimiz aylarda, Kütahya Valiliği öncülüğünde KUTSO katkısı ile Bursa, Kocaeli, İstanbul, Gaziantep gibi illere yapılan ziyaretlerde, yatırımcılar ve ilin önde gelen kurum ve kuruluşları ile görüşmeler yapılarak, Kütahya’ya yatırım çağrısı ve daveti yapıldığını hatırlatan Özotraç, “Dördüncü kademe teşvik bölgesinde yer alan Kütahya Altıntaş ilçesindeki Zafer OSB’de 10 bin metrekareden 500 bin metrekareye kadar alan tahsisi yapılabilmektedir. Yatırımların ivme kazanması, küresel ekonomik gelişmelere göre, iktisadi kalkınma hamlesinde katkıda bulunacağı kanaatindeyiz.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti