Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya OSB’de trafik güvenliği ve akışı için yeni düzenleme başlıyor

Kütahya Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) giriş kavşağında (Beyoğlu Börek-Hürok Mermer-Tulu Porselen-Saraçoğlu Tekstil önü) gerçekleştirilen trafik düzenleme çalışmaları tamamlandı. Bu önemli projenin bir parçası olarak kavşağa monte edilen trafik lambaları, 1 Eylül 2023 tarihinde aktif hale getirilecek. Böylece bölgedeki trafik akışı daha düzenli ve güvenli bir hale kavuşacak.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesinin

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nin giriş kavşağında gerçekleştirilen trafik lambaları montajı projesi, bölgedeki yatırımcıların talepleri ve trafik yoğunluğunun artması üzerine hayata geçirildi. Proje çerçevesinde, modern teknolojiyle donatılmış trafik lambaları, bölgenin trafiğini daha düzenli ve güvenli bir şekilde yönlendirecek.
Trafik lambalarının 1 Eylül 2023 tarihinde devreye alınacak olması, bölgedeki sürücüleri olumlu yönde etkileyecek. Bu tarihten itibaren, sürücüler kavşakta trafik lambalarının yönlendirmelerine göre hareket ederek daha güvenli ve düzenli bir trafik akışı sağlayabilecekler.
Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Trafik lambalarının montajının tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki trafik güvenliği önemli ölçüde artacak. Sanayi Bölgemiz yatırımcıları ve her gün sanayi bölgemizi ziyaret eden binlerce araç için daha güvenli ve düzenli bir trafik akışı sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti