Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuzey Kıbrıs’la Kardeşlik Köprüsü kuruluyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Kuzey Kıbrıs’la Kardeşlik Köprüsü kuruluyor

Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin geleceği olan çocukların ve gençlerin arasında tanışma, kaynaşma, bilgi ve deneyim paylaşımını amaçlayan “Kardeşlik Köprüsü Projesi” kapsamında düzenlenen Kardeşlik Gecesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun himayesinde gerçekleşti. Geceye AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Remziye Sıvacı da katıldı

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Muradiye Kültür Vakfı, Keçiören Belediye Başkanlığı, Türkiye Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı ve KKTC Maraş Birlik ve Dayanışma Derneği paydaşlığında yürütülen “Kardeşlik Köprüsü Projesi” kapsamında bir otelde gerçekleştirilen “Türkiye-KKTC Kardeşlik Gecesi” programına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Proje dahilindeki 5 günlük Ankara gezisi programı için KKTC’den gelen çocuklar Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı makamında ziyaret edip ilçeyi gezdi. Ziyaretin ikinci gününe Başkan Ak’ın kendileri için Estergon Kalesi’nde bulunan Ören Köşk’te verdiği kahvaltı ile başlayan çocuklar, aynı günün akşamı Sare Davutoğlu’nun himayesinde yapılan Kardeşlik Gecesinde buluştu. Rixos Grand Ankara’da düzenlenen geceye Sare Davutoğlu, Başkan Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak’ın yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ve eşi Burcu Dirim de katıldı. Toplantıya Afyonkarahisar’dan AK Parti Milletvekili Remziye Sıvacı katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti