Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuzu: Milletvekilliği nasıl yapılır çok iyi biliyorum

AK Parti Milletvekili Aday
Kuzu: Milletvekilliği nasıl yapılır çok iyi biliyorum

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Canser Kuzu yaptığı yazılı basın açıklamasında, 2012 yılında başladığı siyasi çalışmalarına hiç ara vermeden devam ettiğini, gerek yerel seçimlerde, gerek genel seçimlerde ve gerekse referandum oylamasında AK Parti adına İl merkezi, ilçe, belde ve köylerde sürekli olarak halkla buluştuğunu ifade etti.
“SEÇİM STRATEJİSİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM”
 Canser Kuzu, 24 Haziran genel seçimlerinde de çalışmalarını aralıksız olarak sürdüreceğini belirttiği açıklamasında, “Afyonkarahisar’ın sorunlarına yönelik duyarlılığımla tanınıyorum. İlimizin mevcut sorunlarını masaya yatırarak çözüm odaklı nelerin yapılacağı konusunda sürekli tespitlerde bulunuyor ve bu konularda çeşitli yazılar kaleme alıyorum. İlimiz merkezi dahil olmak üzere ilçelerde de gitmediğim köy ve mahalle kalmadı. Sürekli olarak vatandaşlarla buluşup, AK Parti İlçe ve belde teşkilat mensuplarıyla toplantılar yapıp çalışmaları değerlendiriyorum. Seçim stratejisini ve Milletvekilliğinin nasıl yapılması gerektiğini çok iyi biliyorum” dedi.
“HASBİHAL ETMEDİĞİM KESİM KALMADI”
İl Merkezi ve İlçeler, beldeler dahil olmak üzere Merkez muhtarları ile birlikte köy muhtarlarını, Şehit Ailelerini, Gazileri ve tarlalarda çalışan kadınları dahi ziyaret edip hasbihal ettiğini ifade eden Kuzu, “Tüm muhtarlardan bu yönde teşekkür mesajları ve ziyaretleri gerçekleşmiştir.  Amacım halkımıza ve bölgemize daha çok hizmet yapabilmek. AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştirilen faaliyetler ortadadır, biz daha fazlasını yapmak istiyoruz.  AK Parti’nin Afyonkarahisar’a verdiği önem çok büyüktür. Nitekim Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bunu her defasında dile getirmektedir. AK Parti’nin uzlaşmacı tutumu ile kalkınmayı ön plana almaktadır. AK Parti Hükümetleri, ekonomiden dış politikaya, yatırımlardan istihdama, yolsuzlukla mücadeleye kadar önemli gelişmelere imza atmıştır. Önümüzdeki günlerde yapacağım proje çalışmalarıyla ilgili önemli bilgiler açıklayacağım” şeklinde konuştu.
“3 T’DEN UZAK DURACAĞIM”
Yakın zamanda meslektaşları olan Gazetecilerle de bir toplantı gerçekleştirip, çizilen yol haritasını değerlendireceklerini belirten Canser Kuzu, mesleki büyüklerinin ve kardeşlerinin fikirlerinin ve desteklerinin kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Afyonkarahisar’ın hak ettiği yatırımları aldığını ve bundan sonra da bu hizmetlerin devamı için ve makro problemleri ile uğraşacağını ifade eden Canser Kuzu, “3 T’den uzak duracağım. Terfi, tayin, torpil için kimse bana gelemeyecek. Ben ona kapalıyım. Biz enerjimizi onlara sarf etmeyeceğiz. Öncelikle temayül yoklamasına gireceğiz, daha sonra AK Parti’nin kendi adaylarını belirlediği aşamalara geçeceğiz. Sıralamada yerim ne olursa olsun, burada seçimlerin sonuna kadar kalacağım ve çalışacağım” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti