Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lale Pide’den kapı kapı hizmet

Lale Pide’den kapı kapı hizmet

Yıllardır işyerinde ücretsiz iftar yemeği dağıtımı yapan Lale Pide bu yıl günlük hazırladığı iftar yemeklerini kapı kapı dolaşarak dağıtıyor

 

Afyonkarahisar’ın tanınan lezzet duraklarından Lale Pide Salonu her yıl Ramazan ayında sürdürdüğü geleneğini bu yıl da korona virüs tedbirleri kapsamında devam ettiriyor.
İmaret Camii karşısında uzun yıllardır hizmet veren Arpacıoğlu Lale Pide Salonu her yıl Ramazan ayı boyunca işletmesini müşterilerine kapatıyor, iftar saatine yakın işyerini açarak, gelen tüm ihtiyaç sahiplerine ücretsiz iftar yemeği dağıtıyordu. Lale Pide’nin yıllardır sürdürdüğü bu gelenek vatandaşların takdirini kazanmış ve bir çok hemşehrimiz de bu geleneğe maddi-manevi katkı sunmaya başlamışlardı.
Bu yıl da Ramazan ayındaki bu geleneklerini sürdürmek istediklerini belirten Lale Pide Sahibi Mehmet Arpacıoğlu, “İhtiyaç sahiplerine iftar yemeği dağıtma geleneğimizi bu yıl da sürdürmek istedik. Ancak malum olduğu üzere korona virüs tedbirleri nedeniyle bizim gibi işletmelerin içerisinde yiyecek, içecek servisi yapılması yasak. Hem bu yasağa uyup, hem de geleneğimizi nasıl sürdürebileceğimizi ilimizin değerli yöneticilerine sorduğumuzda, bize iftar yemeklerini ihtiyaç sahiplerinin evlerine dağıtabileceğimiz söylendi. Biz de personelimizle bu göreve talip olduk. Bize bildirilen isim ve adreslere her gün, günlük olarak hazırladığımız iftar yemeklerini paketleyip, götürüyor ve teslim ediyoruz” dedi.
Yıllardır süren bir hayır geleneğini sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Mehmet Arpacıoğlu, “Hem bizler hem de personelimiz bu işi gönüllü olarak zevkle yapıyoruz. Bizlere katkı sunan tüm hayırseverlere ve bizi bu imkandan mahrum bırakmayan ilimizin değerli yöneticilerine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.