Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ligde kalan Erkmen oldu – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör Lig A
Ligde kalan Erkmen oldu

1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Erkmenspor hafta sonu Taşoluk Belediyespor ile Play-Out maçında ligde kalma karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında ilk golü bulan Erkmen’e Taşoluk cevap vermekte gecikmedi ve ilk yarı 1-1 tamamlandı. İkinci yarıda iki ekipte gole ulaşamadı. 15’er dakikadan iki devre şeklinde oynanan uzatmalar oynandı. İlk uzatma devresinde de ekipler gole ulaşamadı. İkinci uzatma devresinde Erkmenspor iki gol buldu ve maçı 3-1 kazandı. Erkmenspor kazandığı bu maçın ardından ligde kalırken Taşoluk Belediyespor 1. Amatör Lige veda ederek 2. Amatör Lige düştü.
MAÇTAN DAKİKALAR
20. dakikada gelişen Erkmen atağında Ahmet Aladağ attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.
40. dakikada gelişen Taşoluk atağında İrfan Yılmaz attığı golle eşitliği sağladı. 1-1
113. dakikada gelişen Erkmen atağında Ahmet Aladağ bir gol daha attı. 2-1
119. dakikada Erkmenli Necati Akcan golünü kaydetti ve galibiyeti perçinledi. Bu golün ardından Necati maçın skorunu da belirleyen isim oldu. 3-1
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken Erkmenspor bu önemli maçı 3-1 kazanan ekip olarak ligde kalmayı başardı.

 

Play-Out bitti Play-Off başlıyor

 

Erkmenspor’la Taşoluk arasında oynanan Play-Out maçından sonra bu hafta da
Süper Amatör Lige çıkacak takımların belirleneceği Play-Off müsabakaları başlıyor

 

 

1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e terfi edecek olan 2 takımın belirleneceği Play-Off grubu bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. A ve B Grubu’nda verdikleri başarılı müsabakalar sonrasında Play-Off Grubu’na katılmayı başaran Dazkırı Belediyespor, Karşıyakaspor, Kayıhan Belediyespor ve Kumartaşspor bu hafta oynanacak ilk maçlarda karşı karşıya gelecek. Karşıyakaspor ile Kumartaşspor, Dazkırı Belediyespor ile Kayıhan Belediyespor mücadele edecek.
Dazkırı Belediyespor ile Kayıhan Belediyespor arasındaki maç Cumartesi günü 14.30’da D-1 Nolu sahada karşı karşıya gelecek. Kumartaşspor ile Karşıyakaspor ise yine aynı gün 12.00’de D-5 Nolu sahada mücadele edecek.
Tek devre lig usulüne göre oynanacak olan Play-Off maçları sonunda en yüksek 2 puanı alan takım Süper Amatör Lige terfi edecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti