Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LÖSEV Tır’ı Afyon’da mutluluk dağıttı

Lösemi ve kanser tedavisinde
LÖSEV Tır’ı Afyon’da mutluluk dağıttı

Lösemi ve kanser tedavisinde ilaçlar kadar iyi ve doğal beslenmenin de değerli olduğunu belirten LÖSEV Halkala İlişkiler Sorumlusu Sinan Aras, “Ailelerinin yüzde 82‘si asgari ücret ve altında gelire sahip. Bu nedenle dar gelirli ailelerin iyi beslenmesi ve hijyenik koşulları sağlaması gerekiyor. Bu amaçla çocukların, hastaların tüm temel ihtiyaçları karşılamak için LÖSEV’in İyilikler Tırı olarak Afyonkarahisar’a geldik. Türkiye’nin tüm bölgelerine yardım ulaştıran İyilikler Tırı, lösemili-kanserli çocuklar ve ailelerine giyim, tekstil, gıda, et, kırtasiye, oyuncak, kuru gıda, temizlik malzemeleri gibi bir lösemi hastasının iyileşmesi için gerekli olan temel ihtiyacını karşılayabilecek yardımları ile destekleri yerinde iletti” dedi.
LÖSEV İç Anadolu Bölge Sorumlusu Gülbeyaz Vural ise, “LÖSEV Türkiye’nin dört bir yanında ki kanser hastalarına ve ailelerine yardım götürüyor. 20 yıldır bu zorlu mücadelede onlara destek oluyor. Aileler, LÖSEV İyilik Tırı’ndan kıyafetten temizlik malzemesine, kuru gıdadan et ürünlerine, mobilyadan bisiklete kadar çocukları ve kendileri için tüm ihtiyaçlarını özgürce seçerek alabiliyorlar. Biz de bu etkinlikte hastalarımızı ve ailelerini birarada ve yüzleri gülerken görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Afyonkarahisar’da ki ailelerimizin ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra İyilikler Tırı yolculuğuna devam edecek. Bundan sonra ki durağımız ise İzmir olacak. Ailelere ulaşmamızda desteği olan tüm bağışçı ve gönüllülerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.
Vural açıklamasının devamında, “Anadolu yollarında, en uzak şehirlerden en uzak köylere kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürmenin mutluluğunun yaşandığı proje yıl boyunca devam ediyor. LÖSEV Yardım Tırı’nda gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi ve bunun gibi yüzlerce yardım LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklar ve aileleri için hazır bulunuyor.  Aileler, yardımlar içinden ihtiyaçlarına göre, gönüllerince seçebiliyor. Özellikle LÖSEV’e kayıtlı çocuklar oyuncaktan bisiklete, kırtasiyeden çalışma masasına istedikleri şeyleri seçme fırsatını yakalıyor” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti