Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahkumlara af çıkacak – Kocatepe Gazetesi

Mahkumlara af çıkacak – Kocatepe Gazetesi
Mahkumlara af çıkacak

Mecliste güçlü bir MHP için var güçleriyle çalıştıklarına dikkat çeken MHP Milletvekili Adayı İbrahim Aksu, “Güzel bayrağımızın dalgalanması, ezanımızın camilerde okunması için bizlerin ayakta olması lazım. Devlet Bahçeli’nin dediği bizlerde bunu her zaman söyleriz. Milliyetçi Hareket Partisi devletin ta kedisidir” dedi.
24 Haziran seçimlerinde mecliste en az 130 MHP Milletvekilinin olacağını ifade eden Milletvekili Adayı İbrahim Aksu, projelerini tüm ilçe ve beldelerde anlatacağını söyledi. Aksu şunları kaydetti:
“Bu seçimde ‘Cumhur İttifakı’yla beraber Milliyetçi Hareket Parti’sinin alacağı oy artacak. Biz yıllardan beri ilk defa bir ittifaka girdik. Bu ittifakta da yapmamız gereken şey Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçip Milliyetçi Hareket Partisi’ne de en az 130 Milletvekili çıkarmak. Bunun içinde şuanda gerek belde, köy ve ilçelerde gezip projelerimizi anlatıyoruz.”
Çalışmaların en başında mahkumlara af çıkarma çalışmalarının olduğunu ifade eden Aksu, “Önemli olan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin seçim programımızda da açıkladığımız gibi 17-18 maddeyi uygulayacağız. Bunların içinde polislerimize, memurlarımıza, öğretmenlerimize, iş adamlarımıza, vergi mükelleflerimize, öğrencilerimize ve kader mahkumlarımıza çıkacak aflar var” diye konuştu.