Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahmut Köyüspor’dan farklı açılış – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Mahmut Köyüspor'dan farklı açılış

Birinci Amatör Küme’nin ilk haftasında Karacaörenspor’la karşılaşan Mahmut Köyüspor, rakibini 5-1 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı

Birinci Amatör Küme’nin ilk haftasında Mahmut Köyüspor, Karacaörenspor’u 5-1 yendi. Pazar günü Şuhut’da oynanan Birinci Amatör Lig müsabakasında rakibini 5-1 gibi net bir skorla geçen Mahmut Köyüspor, elde ettiği farklı galibiyetle rakiplerine de gözdağı verdi. Sezona flaş transferlerle başlayan Mahmut Köyüspor yeni futbolcusu Hasan Güzelyayla’ya ilk 11 de yer verdi. Maça hızlı başlayan Mahmut Köyüspor 7’nci dakikada Ali Haydar Kutlu’nun golüyle 1-0 öne geçti. 38’inci dakikada Karacaörenspor aradığı golü buldu ve durumu 1-1’e taşıdı. Maçın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.
İkinci yarıya daha atak bir görüntü sergileyen Mahmut Köyüspor, 55’inci dakikada Hasan Korkmaz’ın golüyle 2-1’lik üstünlüğü ele geçirdi. 70’inci dakikada Hasan Güzelyayla’nın asistiyle Ali Haydar Kutlu kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti. 78’inci dakikada Hasan Güzelyayla durumu 4-1’e getiren golü attı. Mahmut Köyüspor’un son golü ise 85’inci dakikada geldi. Ali Haydar Kutlu, takımının beşinci golünü atarak müsabakada üç golün sahibi oldu ve heatrick yaptı.

Fatih Yalçın maç öncesi çiçek verdi

Müsabaka başlamadan önce centilmenlik gereği Mahmut Köyüspor kaptanı Fatih Yalçın yeni sezonda Karacaörenspor takım kaptanı ve hakemlere çiçek verdi.