Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“29 Mayıs sabahı Türkiye Yüzyılı çağını açacağız”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, tıpkı 29 Mayıs 1453 tarihinde İstanbul’un fethinin yeni bir çağ açması gibi kendilerinin Türkiye Yüzyılı çağını 29 Mayıs 2023 sabahı başlayacaklarını söyledi. Yurdunuseven, “Depremzedelerimiz için söyleyen sözler gerçekten insanın yüreğini sızlatıyor. Onlara sarf edilen çirkin sözler insanlık suçudur diye düşünüyorum.” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunusuven, Cumhur İttifakının basın toplantısında ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Türkiye’de Türkiye Yüzyılı çağını açacaklarını belirtti. Yurdunuseven, depremzedelere oy karşılığı yardım yaptıklarını açıkça dillendiren muhaliflerin insanlık suçu işlediklerini ifade etti.
“29 MAYIS SAHABI TÜRKİYE YÜZYILI ÇAĞINI AÇACAĞIZ”
İbrahim Yurdunuseven, Türkiye’nin kararını verdiğini söyledi. Yurdunusueven, “14 Mayıs 2023 seçiminde daha önceki konuşmacıların da belirttiği gibi Türkiye kararını verdi. Biz her konuşmamızda her söylediğimizde bildiğiniz gibi insanımızın demokrasinin gereğini yerine getirmesini ve sandığa gidip oyunu kullanmasını tavsiye etmiştik. Sandıktan çıkacak oy da başımızın tacı demiştik. Sandıktan çıkan oy başımızın tacıdır hala. İnşallah 28 Mayıs 2023 Pazar günü de Cumhurbaşkanımıza destek verilmesini bu vesileyle halkımızdan rica ediyoruz. Şu gerçek ki yedi düvele karşı savaşılmış, çalışılmıştır. Cumhur İttifakı’nın başarısıyla sonuçlanmış bir seçimdir. Şu anda meclis çoğunluğu yine Cumhur İttifakı’ndadır. Dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ülkemizin hizmete devam edilmesi, sözün uçup eserin kalması için, eser siyasetinin devam edebilmesi için Cumhurbaşkanımızın 28 Mayıs Pazar günü yapılacak ikinci tur seçimde halkımız tarafından büyük bir çoğunlukla tekrar cumhurbaşkanı seçileceğine inanıyoruz. Bu amaçla da çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.
“DEPREMZEDELERE YAPILAN İNSANLIK SUÇUDUR”
Depremzedeler için söylenen sözlere değinen Yurdunuseven şunları kaydetti: “Depremzedelerimiz için söyleyen sözler gerçekten insanın yüreğini sızlatıyor. Orayı gidip görmüş, 20 güne yakın orada çalışmış birisi olarak oradaki insanlara sırf, ‘Biz sizden yarın oy isteriz diye para gönderdik.’ mantığına girmek bir insanlık suçudur diye düşünüyorum. Bunu bu şekilde düşünebilmek bir insanlık suçudur diye düşünüyorum. Dolayısıyla bu insanları psikiyatriye sevk etmek lazımdır. Psikiyatrik vakalarla bir incelemesini yapmak lazımdır. Ben tekrar tüm herkese teşekkür ediyorum. 28 Mayıs 2023 Pazar günü inşallah cumhurbaşkanımızın büyük bir çoğunlukla cumhurbaşkanı seçileceğine inanıyoruz ve bunun için çalışacağız. 29 Mayıs sabahı da tıpkı 29 Mayıs 1453 tarihinde İstanbul’un fethinin yeni bir çağ açması gibi biz de Türkiye Yüzyılı çağını inşallah 29 Mayıs 2023 sabahı Türkiye’de tüm insanlarımızla beraber başlayacağız diyorum. 29 Mayıs sabahı biz eser siyasetine devam edeceğiz. Eser üretmeye devam edeceğiz. Tüm halkımızı, tüm vatandaşlarımızı 85 milyonu kucaklayıp çalışmalarımıza devam edeceğiz.” >> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti