Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Voleybol’un küçük kızları şampiyonluk kutladı

Okul Sporları Voleybol Küçük

Okul Sporları Voleybol Küçük Kızlar müsabakaları Tınaztepe Spor Salonu’nda yapılan final etabı ile tamamlandı

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları’nda Voleybol Küçük Kızlar karşılaşmaları final etabı ile tamamlandı. 18 takımın katıldığı küçük kızlar voleybol müsabakalarında; Sülün Balı Mübahat Açıkgözoğlu Ortaokulu birinci, İscehisar Fatih Ortaokulu ikinci, Çay Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu üçüncü, Bayraktepe Ortaokulu ise dördüncü oldu. Şampiyon olan Sülün Balı Mübahat Açıkgözoğlu Ortaokulu grup müsabakalarında Afyonkarahisar’ı temsil edecek.
Karşılaşmaları salonda takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Hamd olsun ki Okul Sporları’nda her branşta olduğu gibi voleybol branşında da okullarımızdan yoğun talep oldu. Afyonkarahisar spor alanında kendisini gün geçtikçe ilerletiyor. Bugün Voleybol küçük kızlar müsabakalarını takip ettik. Küçük öğrencilerimizin spora bu denli hevesli olması bizi heyecanlandırıyor. Şampiyon olan takım inşallah grup müsabakalarında Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edecek. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Maçların tamamlanmasıyla birlikte düzenlenen ödül töreni ile takımlara kupa ve madalyalarını İl Müdürü Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen takdim etti. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti