Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Marble Systems’in “Borsa İstanbul Halka Arz Gong Tören Hatırası” ATSO’da Sergilenecek

Borsa İstanbul’da ilk kez Afyonkarahisar sermayeli bir şirket olarak, ‘MARBL’ koduyla işlem görme gururunu yaşayan Marble Systems Tureks Turunç Madencilik şirketinin “Borsa İstanbul Halka Arz Gong Töreni Hatırası”, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda sergilenecek.

Borsa İstanbul’da ilk kez

Marble Systems Tureks Turunç Madencilik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Cavit Turunç, şirket Genel Müdürü İsmail Aydemir, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’i ziyaret etti.

Marble Systems’in “Borsa İstanbul Halka Arz Gong Tören Hatırası” ATSO’da Sergilenecek

 

 

 

 

 

 

 

 

Turunç ve Aydemir, şirketin halka arz süreci hakkında Serteser ve Çelikten’i bilgilendirdi.

“MARBLE SYSTEMS MERMER SEKTÖRÜNDEN BORSA İSTANBUL’DA İŞLEM İLK ŞİRKET UNVANINA SAHİP OLDU”

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Marble Systems, Tureks Turunç Madencilik, hem Afyonkarahisar sermayeli olarak, hem de mermer sektörünü temsilen ilk kez Borsa İstanbul’da işlem gören şirket unvanına sahip oldu. Firmanın ortaklarını, yöneticilerini ve çalışanlarını gönülden tebrik eder; başarılarının devamını dilerim. Sayın Osman Cavit Turunç, Borsa İstanbul tarafından kendilerine hediye edilen ‘Borsa İstanbul Halka Arz Gong Töreni Hatırası’nı, üyesi oldukları Odamız’a hediye ederek bizleri gururlandırdı. Bu nazik davranışı nedeniyle Sayın Turunç’a ayrıca teşekkür ederim” dedi.

“BORSA İSTANBUL’DA AFYONLU ŞİRKET SAYISI ARTSIN”

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten de “Marble Systems, Tureks Turunç Madencilik firmamızla gurur duyduk. ‘Borsa İstanbul’da ben de varım’ diyen Afyonkarahisar sermayeli şirketlerimizin sayısının çoğalmasını diliyor, firmamızı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaret, Marble Systems Tureks Turunç Madencilik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Cavit Turunç’un Serteser ve Çelikten’e ATSO’da sergilenmek üzere “Borsa İstanbul Halka Arz Gong Töreni Hatırası”sını takdim etmesi ile sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti