Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mart ayında doğan çocukların doğum günü birlikte kutlandı

Bu haberin fotoğrafı yok
Mart ayında doğan çocukların doğum günü birlikte kutlandı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı kurumlarda kalmakta olan çocukların geleneksel aylık doğum günü kutlama etkinlikleri devam ediyor

Afyonkarahisar Çocuk Evleri, Kız Yetiştirme Yurdu ve 0-6 yaş Çocuk Yuvasında kalmakta olan ve Mart ayında doğan çocuklar doğum günü kutlama programı Kız Yetiştirme Yurdunda gerçekleştirildi.
Doğum Günü kutlama etkinliğine; Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı eşi Emine Çoban, Vali Yardımcısı eşi Emine Corav, İş Adamı Yusuf Özer’in kızı Tülay Özer ile İlimizin tanınmış hayırsever iş adamlarının eşleri katıldılar.
9 çocuğun doğum gününün kutlandığı program öncesinde çocuklarla teker teker ilgilenen Bayan Balkanlıoğlu ve katılımcı bayanlar, çocuklarla hoşca vakit geçirdiler.
Doğum günü etkinliğinde gönüllerince eğlenen Afyonkarahisar Çocuk Evleri, Kız Yetiştirme Yurdu ve 0-6 yaş Çocuk Yuvası çocukları, kendilerine bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan büyükleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti