Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Masa’nın Yıldızlar Belirlendi

Okul Sporları 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan masa tenisi yıldız erkekler ve kızlar okul takım birinciliği müsabakaları Çiğiltepe Spor Salonu’nda yapıldı

Okul Sporları 2023-2024 sezonu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları Masa Tenisi Yıldız Erkekler Ve Kızlar Okul Takım müsabakalarına erkeklerde 12, kızlarda 11 okul takımı katıldı.

ERKEKLERDE TED KOLEJİ BİRİNCİ

Erkekler kategorisinde yapılan müsabakalar sonucunda TED Koleji birinci, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu ikinci, Çobanlar Ortaokulu üçüncü ve Bahçeşehir Koleji dördüncü oldu.

KIZLARDA BAYAT DERBENT ORTAOKULU BİRİNCİ

Kızlar kategorisinde yapılan müsabakalar sonucunda Bayat Derbent Ortaokulu birinci, Çobanlar Ortaokulu ikinci, Çobanlar Kale Ortaokulu üçüncü ve Sorkun Ortaokulu dördüncü oldu.

Maçlar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından verildi. Kasapoğlu, törende yaptığı konuşmada, “Sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu müsabakalar sonucunda Afyonkarahisar’ı gruplarda ve Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek takımlar belirlenecek. Sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.