Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görevi Başında Kalp Krizi Geçirmişti, Unutulmadı

Bolvadin Belediye eski Başkanı Mehmet Koçum, vefatının 13. yıl dönümünde dularla anıldı.

Bolvadin Belediye eski Başkanı

28 Kasım 2010 tarihinde görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Bolvadin Belediyesi eski Başkanı Mehmet Koçum, vefatının onüçüncü yıl dönümünde kabri başında ve Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenlerde dualarla anıldı.

Mehmet Koçum, Dualarla Anıldı
Anma programına MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, MHP İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Aday Adayı Derviş Aynacı, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, merhum Başkan Mehmet Koçum’un oğulları Mustafa, Hilmi ve Said Koçum ile vatandaşlar katıldı.
“GÖNÜLLERDE TAHT KURMUŞTU”
İlçe Başkanı Kızıltoprak, anma töreninin ardından yaptığı açıklamada, “Merhum Belediye Başkanımız Mehmet Koçum’u vefatının 13. yıl dönümünde minnet ve rahmetle anıyoruz. Kendisi hem kişiliği ile hem de hizmetleri ile Bolvadinlilerin gönlünde taht kurmuştur. Dürüstlüğü, hizmet aşkı ve Bolvadin sevgisi ile yaptığı icraatlar unutulmayacaktır. Biz ve tüm Bolvadin kendisini rahmetle anıyoruz.” dedi.
Kabri başında Başkan Koçum için dualar okunurken, akşam yatsı namazı sonrası MHP İlçe Başkanlığı’nda Kur’an-ı Kerim kıraat edildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti