Mehmet Zeybek'ten Burcu Köksal'a 'Borç' Eleştirisi: Verdikleri Sözleri Yapsınlar
Afyonkarahisar Belediyesi'nin önceki dönem başkanlarından Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın 'borç' açıklamasına tepki gösterdi
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın Belediye Meclisi toplantısında yaptığı borç ve ödemeler dengesi açıklaması üzerine önceki dönem Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ten tepki geldi. Zeybek, “Belediye Meclis toplantısında konu olan ve sürekli kamuoyunun önüne atılan borç demagojisi açıklamasına istinaden tekrar açıklama gereği doğmuştur. Nisan ayı başında alınan son borç durum belgesini paylaşmıştık. Gelir bütçesine istinaden yüzde 10 borcu olan bir durum teslim etmiştik” dedi.
“PERSONELE OLAN MAAŞ ALACAĞINI BORÇ DİYE YAZIYORLAR”
Zeybek, açıklamasına şöyle devam etti:
“Lakin sürekli tekrarlan bu durum farklı algılara neden olmaktadır. Sözde 1,5 milyar açıklanan borcu 320 milyona düşürdüğü açıklayan belediyemiz bunun hangi kalemlerden ödendiğini açıklarsalar daha isabetli olur. Personele olan maaş alacağını borç diye yazıp kamuoyuna yansıtmak doğru ve ahlaki değildir. Kamuoyunu bu tür algı haberleri ile meşgul etmek şehrimize bir şey katmayacağı gibi zarar da vermektedir.75 ye yakın proje bitirip 100 yakın bina yapıp teslim ettik. Bunları gezip daha nasıl faydalı olabiliriz diye çalışırsalar daha isabetli olur. Kendilerine tavsiyemiz hizmet bekleyen milletimize verdikleri sözleri yapmalarıdır.”
Bakmadan Geçme





