Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mekan sıkıntısını aşmak için istişare

Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim
Mekan sıkıntısını aşmak için istişare

Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Kurumu Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Altınay ve Birlik üyeleri Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şube Başkanı Abdullah Çelik’i ziyaret etti. Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Altınay, Hoca Ahmet Yesevi İlk ve Ortaokulu’ndaki fiziki mekan sıkıntısının aşılması hususunda Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şube Başkanı Abdullah Çelik’ten de destek beklediklerini ifade etti.
Kalabalık sınıf sorununu aşmak için çalışmalara devam ettiklerini belirten Altınay, gelinen noktada okul bahçesine ek bina yapmanın tam anlamıyla sorunu çözmeye yetmeyeceğini, böylesi bir çözümde okul bahçesinin daralacağını ifade etti. Altınay, bu şartlarda okul adına kalıcı ve akılcı çözümün okul yakınındaki hastane binasını okulun ek binası olarak kullanılması formülü olduğunu, bu kapsamda çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Eski hastane binasının bulunduğu arazi üzerinde 3 bin metrekarelik bir bölümün okulun ihtiyacını karşılamaya yeteceğini belirten Altınay, bu konuda destek beklediklerini söyledi.
Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şube Başkanı Abdullah Çelik, eğitim ve eğitim çalışanlarının sorunlarıyla ilgilenmenin ve çözümü için mücadele etmenin kendileri için asli bir görev olduğunu belirtti. İlköğretim kurumlarının ilkokul ve ortaokul olarak ayrılması hususunun Milli Eğitim Bakanlığı’nın da politikası olduğunu belirten Çelik, bu durumu sendika olarak önemsediklerini ve desteklediklerini söyledi. Çelik, “Bu kapsamda Hoca Ahmet Yesevi Okul Aile Birliği’nin talebi önemsediğimiz bir meseledir ve çözümü için kendilerine gereken katkıyı sunmaya gayret edeceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti