Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Memur-Sen’den Bayırbucak’a bir tır patates

Memur-Sen’den Bayırbucak’a bir tır patates
Memur-Sen'den Bayırbucak’a bir tır patates

Memur-Sen İl Temsilciliğince İHH Afyon Temsilciliği desteği ile dün akşam Anıtpark önünden Bayırbucak Türkmenlerine yardım götüren tırı dualarla uğurladılar.
MEMUR-SEN BAYIRBUCAK’IN YANINDA
Tır uğurlama öncesi açıklama yapan Memur-Sen İl Temsilcisi Abdülkadir Hız, Bayırbucak ve özgür bir Suriye için mücadele edenler selamlayan Hız, onurlu duruşları ve verdikleri hak mücadelesinde Memur-Sen olarak Bayırbucak’ın yanında olacaklarını kaydetti. Bayırbucak’ta kan, gözyaşı, sürgün, açlık, zulüm, küresel devletler terörü olduğunu ifade eden Hız; “Bayırbucak’ta insan haklarını, insan onurunu ayaklar altına alan uygulama var. Bu kadar zulme karşı batının çifte standardı, BM’nin etkisizliği, İslam ülkelerinin sessizliği var. Bizim de buna isyanımız var. Bayırbucak halkı yalnız değildir ve yalnız da olmayacaktır” dedi.
BAŞKA YARDIMLARDA YOLLANACAK
Memur-Sen olarak kendilerinin bir emek hareketi olduğu kadar bir merhamet hareketi de olduklarını vurgulayan Hız şöyle konuştu: “İstiklal mücadelesi veren Bayırbucaklı kardeşlerimize desteklerimizi sürdüreceğiz ve üzerimize ne düşerse yerine getireceğiz. İnanıyoruz ki kardeşlik sınır tanımaz, ten rengine bakmaz, mazlumun kimliğini sormaz. Bu kardeşliğin gereğidir ki Memur-Sen İl Temsilciliği ve İHH olarak Bayırbucaklı kardeşlerimiz için bir yardım kampanyası başlattık. 15 gün gibi kısa bir sürede toplanan bir tır dolusu patatesi yola çıkarıyoruz. Önümüzde ki günlerde de un ve diğer yardımlardan oluşan tırlarımızı yola çıkaracağız. Bizlerden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban başta olmak üzere İHH Afyon Temsilciliğine teşekkür ediyorum.” Patates yüklü tır yapılan duanın ardından yolcu edildi. >> Burcu AYDIN’ın haberi