Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mert Ramazan Demir’e Ne Oldu?

Yalı Çapkını yakışıklı başrolünden kötü haber!

Yalı Çapkını yakışıklı başrolünden

Star TV ekranlarında izlenmeler rekorları kırmaya devam eden Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü yankıları devam ediyor. Yalı Çapkını yakışıklı başrolünden kötü haber! Mert Ramazan Demir’e ne oldu? Yalı Çapkını 48. Bölüm yankıları devam ederken rekortmen dizinin başrolü Mert Ramazan Demir’den kötü haber geldi.

mert ramazan demir’e ne oldu?

Peki ama Mert Ramazan Demir’e ne oldu? Mert Ramazan Demir Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ne neden katılmadı? Mert Ramazan Demir hasta mı? İşte merak edilen soruların yanıtları…
Her Cuma akşamı reyting rekorları kırarak seyirciye unutulmaz anlar yaşatan Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterine hayat veren yakışıklı başrol Mert Ramazan Demir’den kötü haber geldi.
X hesaplarından yapılan “GeçmişOlsun MertRamazanDemir” paylaşımları büyük panik yaratırken korkutan gelişme ortaya çıktı.
İki sezondur reyting yarışında zirvenin sahibi olan Star TV’nin iddialı projesi Yalı Çapkını, Altın Kelebek’te En İyi Dizi Ödülü’nün sahibi oldu.

Ödül gecesine bir kişi dışında tüm ekip katılırken başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir’in törene katılmamış olması büyük bir merak konusu oldu. Dizi ekibi senaristi, yapımcısı ve proje fikrinin yöneticisi Gülseren Budayıcıoğlu ile birlikte sahneye çıkarken, başrol Mert Ramazan Demir törene katılmadı.

Yalı Çapkını dizisinin yapımcısı Onur Güvenatam ise ödül töreninde yaptığı açıklama sırasında Mert Ramazan Demir’in hasta olduğunu ve evden kendilerini izlediğini söyledi.
İlk duyum ve iddialara göre Ödül gecesine katılmayan yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir’in Beta visürü olduğu öne sürüldü.