Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meteertem çalışmalardan memnun – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Meteertem çalışmalardan memnun

Afyonkarahisarspor teknik direktörü Mustafa Meteertem, Kemer’deki kamp çalışmalarını gazeteniz Kocatepe’ye değerlendirdi. Meteertem, herşeyin yolunda gittiğini ve takıma yeni katılan futbolcularla daha güçlendiklerini dile getirdi

Afyonkarahisarspor, Kemer’de ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Mor-beyazlı ekip, Afyonkarahisar’daki sahaların karla kaplı olması ve hava şartları nedeniyle ikinci yarı hazırlıklarını Kemer’de yapmak zorunda kalmıştı. Şimşek’in yöneticileri maddi sıkıntılara rağmen takımı kampa göndermeyi başarmıştı. Mor-beyazlılar, yaklaşık bir haftadır çalışmalarına Kemer’de devam ediyor. Şimşek antrenmanlarını kaldığı otelin sahasında yaparken takıma yeni katılan isimlerin de olduğu belirtildi. Teknik direktör Mustafa Meteertem de Afyonkarahisarspor’un Kemer kampını gazeteniz Kocatepe’ye değerlendirdi.
Afyonkarahisarspor teknik direktörü Mustafa Meteertem, takımın şu an da iyi bir şekilde çalıştığını ve herhangi bir problem olmadığını belirtti. Transfer çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Meteertem, hazırlık maçlarıyla da takımın ikinci yarıya motive olmaya çalıştığını dile getirdi. Hazırlık maçlarında sergilenen oyunu beğendiğini söyleyen Mustafa Meteertem, Ünyespor, Keçiören ve Lülburgazspor’la hazırlık maçı yaptıklarını da belirtti.

“Herşey yolunda”
Bu müsabakaların hepsini de kazandıklarını ve iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Mustafa Meteertem açıklamalarına şöyle devam etti: “Çalışmalar iyi gidi-yor. Şu an hiçbir problemimiz yok. Takımımız iyi durumda. İkinci yarıda çok daha iyi bir Afyonkarahisarspor izlettireceğimizi düşünüyorum. Ünyespor’u 2-1, Keçiören Sportif AŞ ile yaptığımız maçı 3-1, Lüleburgazspor’la oynadığımız müsabakayı da yine 3-1’lik skorla kazandık. Bu da takımımızın iyi sinyaller verdiğini gösterir. İnşallah çok daha iyi olacağız.”
Yeni oyuncular katılıyor
Takıma yeni oyuncuların katıldığının da altını çizen deneyimli teknik adam Mustafa Meteertem, “Gelen futbolcularımızı da takıma monte etmeye çalışıyoruz. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ve bu futbolcularla sözleşme imzalarız. Takımımıza güç katacaklar.” dedi.

Ender ve Mustafa da takıma katıldı

Afyonkarahisarspor’un kampına yeni isimler katılmaya devam ediyor.
Mor-beyazlı ekip, Nazilli Beleldiyespor’dan Mustafa ve Aydınspor 1923’ten de Ender’le anlaşmaya vardı. İki futbolcu da takımın kampına katıldı

Afyonkarahisarspor’da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İkinci yarıda sıkıntı yaşamak istemeyen mor-beyazlı ekibin yöneticileri, teknik direktör Mustafa Meteertem’in de onay verdiği isimlerle görüşmelerini sürdürüyorlar. Daha önce, Menemen Belediyespor’dan santrafor Deniz Yılmaz, Ankara Demirspor’dan Mehmet Selçuk Hızarcı, Oyak Renault’tan Yoldaş Kartal, Pendikspor’dan Enver ve Kutsal, Kırıkhanspor’dan Tayfun Keleş ve kaleci Özer’le anlaşan ve bu futbolcuları kampa katan yönetim, Aydınspor’dan Ender Acar ve Nazilli Belediyespor’dan Mustafa ile de anlaşarak bu futbolcuları kamp kadrosuna dahil etti.
Ender Afyon’a karşı oynamıştı
Afyonkarahisarspor’un anlaştığı futbolculardan birisi olan Aydınsporlu Ender Acar, takımıyla birlikte ilk devrede oynanan maçta Afyonkarahisarspor’a karşı görev yapmıştı. Bu sezon takımı adına ilk yarıda 2 golü bulunan Ender Acar, eğer son anda bir pürüz çıkmazsa Afyonkarahisarspor’un formasını giyecek.

Yeni kaleci antrenörü Varol Özhan oldu

Afyonkarahisarspor’da kaleci antrenörü değişikliği yapıldı. Mor-beyazlı ekipte kaleci antrenörü Levent Açıl’la yolların ayrılmasından sonra kimin göreve getirileceği merak ediliyordu. Dün de bu soru yanıtını buldu ve Afyonkarahisarsporlu yönetim, Altayspor’un da bir dönem kalesini koruyan ve geçen sezon Bandırmaspor’da görev yapan kaleci Antrenörü Varol Özhan’la anlaşmaya vardı. Varol Özhan’ın Kemer’deki kampa katıldığı bildirildi.
Varol Özhan kimdir?
1968 İzmir doğumlu Varol Özhan, daha çok Altaysporlu Varol diye tanındı. 90’lı ve 2000’li yılların başlarına doğru uzun yıllar kalecilik yapan Varol Özhan, 2002 sezonunda aktif futbol hayatına son verdi. Son olarak Torbalıspor’da görev yapan Varol Özhan, geçen sezon da Bandırmaspor’da kaleci antrenörü olarak çalıştı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti