Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meteoroloji’ye yeni Bölge Müdürü – Kocatepe Gazetesi

Meteoroloji’ye yeni Bölge Müdürü – Kocatepe Gazetesi
Meteoroloji'ye yeni Bölge Müdürü

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret eden Alper Akçakaya, Afyonkarahisar Meteoroloji 5’inci Bölge Müdürlüğü’ne atanmanın kendisi için büyük bir kazanım olduğunu belirtti.
Ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirten Vali Güner, Afyonkarahisar Meteoroloji 5’inci Bölge Müdürlüğü’ne atanan Alper Akçakaya’ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Tarım, sanayi, ticaret ve hemen hemen her sektörde kişilerin hava tahmin raporlarına dikkat ederek işlerini planladıklarını belirten Vali Güner, teknolojiyi yakından takip eden Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na bağlı Meteoroloji ailesinin en yakın hava tahminlerini yaptığını, bunu da Afyonkarahisar’da memnuniyetle müşahede ettiğini belirtti.
ZİRAAT BANKASI ÜRETİCİNİN YANINDA
Ziraat Bankası Bölge Müdürlüğü’ne atanan Mahmut Şencan’a da yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Vali Güner, Ziraat Bankası’nın köklü ve Türkiye’nin ilçeleriyle birlikte hemen her yerinde faaliyette bulunması nedeniyle, üreticinin, girişimcinin ve kısaca herkesin yanında olan bir kuruluş olduğunu kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)