Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Metin Akpınar’ın Eşi Kim?

Sanatçı Metin Akpınar’ın çocuğu var mı, varsa kaç tane? Metin Akpınar’ın eşi kimdir, kaç yaşında, nerelidier. Son dönemin popüler gündeminde yer alan ve yanıt aranan soruları okurlarımız için araştırdık.

Sanatçı Metin Akpınar’ın çocuğu

Geçmişte Antalya’da yaşanan evlilik dışı bir ilişki, Türkiye gündeminde sıcaklığını koruyor.

KONUYA UĞUR DÜNDAR’DA DAHİL EDİLMİŞTİ

Metin Akpınar’ın 1987 yılında Suphiye Ormancı ile yaşadığı tek gecelik ilişki sonucu dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu’nun iddiaları, ünlü gazeteci Uğur Dündar’ı da içine alan bir çekişmeye dönüşmüştü. Akpınar’ın eşi ve çocuklarına yönelik araştırmalar sayıca artmaya başladı. Usta oyuncu yıllar sonra böylesi skandal iddia ile anılıyor.

AKPINAR, 32 YILDIR ÖZDOĞDU İLE EVLİ

Metin Akpınar’ın eşi Göksel Özdoğdu çifti evliliklerini 62 yıldır sürdürüyorlar. Göksel Özdoğdu hakkında bilgi bulunamazken. Çift 1961 yılında evlendi. Göksel Özdoğdu ile Metin Akpınar, evliliklerin göz önünde yaşamamayı tercih edenlerden. Metin Akpınar ile Göksel Özdoğdu’nun komşu oldukları ve bu şekilde tanışıp evlendikleri bilinmektedir. Akpınar ve Özdoğdu çiftinin çocukları bulunmuyor. Metin Akpınar’ın 35 yıl sonra yasak ilişkinden 2 kızı olduğu,  Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu kardeşlerin Metin Akpınar’ın çocukları oldukları belirlendi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti