Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Metin Akpınar’ın Kızının Annesi Kimdir?

Ünlü oyuncu, komedyen Metin Akpınar’ın kızının annesinin kim olduğu ciddi bir gündem oluşturdu.

Ünlü oyuncu, komedyen Metin

Halen daha yankıları ve tartışmaları devam eden konuda Metin Akpınar’ın kızı olduğu DNA testi ile kanıtlanan Duygu Nebioğlu’nun annesinin Almanya’da olduğu belirlendi.

DUYGU NEBİOĞLU’NUN, AKPINAR’IN KIZI OLDUĞU BELİRLENDİ

Metin Akpınar’ın, 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararıyla 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturmuştu. Tek yumurta ikizleri, anneleri tarafından henüz iki aylıkken Antalya’daki bir köyde bakıcı kadına bırakılmış, Çocuk Esirgeme Kurumu’nda devlet korumasına alındıktan sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alınmıştı.

DUYGU NEBİOĞLU KİMDİR?

Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, 1988 yılında Antalya’da doğdu. Duygu Nebioğlu, doğar doğmaz annesi onu Antalya’da bir köye bıraktı. Nebioğlu, 6 aylıkken Çocuk Esirgeme Kurumuna verildi. Bir süre ikiziyle birlikte çocuk esirgeme kurumunda kalan Nebioğlu, henüz 6 yaşındayken 1994 yılında öğretmen bir çift tarafından evlat edinildi. 21 yaşındayken babasının Metin Akpınar olduğunu öğrendi. 13 Ekim 2023 günü itibariyle Metin Akpınar’ın nüfusuna geçti.

ANNESİNİ BULMAK İÇİN MÜGE ANLI’YA BAŞVURDU

Metin Akpınar’ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için televizyon programcısı Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Nebioğlu, 17 Nisan tarihli bölümde canlı yayına çıktı. Oyuncu Metin Akpınar’ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu annesini bulmak için Müge Anlı’ya katıldı.

DUYGU NEBİOĞLU’NUN ANNESİNİN ALMANYA’DA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Metin Akpınar’ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Suphiye Orancı’ya Almanya’da ulaşıldı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçı Metin Akpınar’ın öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturdu. Nebioğlu, son olarak annesini bulmak için Müge Anlı’ya başvuracağını açıklamıştı. Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı’nın programa davet ettiği Duygu Nebioğlu canlı yayında yaptığı konuşmasıyla tüm dikkatleri üzerine topladı. Dört kız kardeşi olduğunu anlatan Duygu Nebioğlu, annelerinin Almanya’da olduğunu bildiklerini söyledi. Evlatlık olduğunu ikiz kardeşi ile birlikte 10 yaşında öğrenen Duygu Nebioğlu’na öz ailesinin trafik kazasında öldüğü söylenmiş. Almanya’daki evine ulaşılan Suphiye Orancı, eşinin evde olduğunu belirttikten sonra  “Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez” diyerek görüntü ve demeç vermedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti