Sağlıklı Yiyecekler projesi kapsamında ilk uygulama Hoca Ahmet Yesevi ilkokulunda başlatıldı. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Boztoprak Gıda Metin Helva işbirliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında öğrencilere helva ve kalem dağıtıldı.
Programda konuşan Boztoprak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Boztoprak, desteklerinden dolayı Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a teşekkür ederken, “Projemizde İlk uygulamamız Hoca Ahmet Yesevi İlkokulunda başladı. Proje kapsamında okulda bulanan 780 öğrenciye helva ve kalem dağıttık. Katkılarından dolayı Okul Müdürü Abdullah Demir’e de teşekkür ediyorum. Metin Helva olarak il genelinde tüm okullarda projeyi sürdüreceğiz” dedi.
ASAYİŞ
15 gün önceGÜNDEM
30 Haziran 2022SPOR
30 Haziran 2022GÜNDEM
30 Haziran 2022FUTBOL
30 Haziran 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
30 Haziran 2022GÜNDEM
30 Haziran 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.