Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mezuniyette hem hüzün hem sevinç

Bu haberin fotoğrafı yok
Mezuniyette hem hüzün hem sevinç

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Afyon Sağlık Yüksekokulu’nun 2011-2012 Akademik Yılı Mezuniyet Törenileri, gerçekleştirildi

AKÜ Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet töreni, Ahmet Karahisari Kampusü Kapalı Spor Salonunda AKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hakkı Yazıcı, Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, AKÜ Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Altındiş, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Deniz Fırat’ın yanı sıra öğretim üyeleri ve mezun olan öğrencilerin ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmalarını yapan Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri adına Okul birincisi Dilek Atmaç, “Bugün bugüzide üniversiteden, arkadaşlarımızdan, hocalarımızdan ayrılmanın burukluğunu yaşıyoruz. Bunun yanında da yeni bir okula başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Bu yeni okul, diploması olmayan, sınavı bir ömür boyu süren hayat okuludur. Tüm arkadaşlarıma hayat okulunda başarılar diliyorum. Ayrıca üniversite yaşamımız boyunca bizlere destek olan ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün karşınızda kendi ayakları üzerinde durabilen, özgür bireyler olarak bulunuyorsak, bunda siz değerli hocalarımızın payı çok büyüktür. Afyon Kocatepe Üniversitesi’ni sizlerle birlikte yaşamak, sizlerle yan yana olmak büyük bir keyifti. Mezun olan tüm arkadaşlarıma bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından Afyon Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ile Sağlık Kurumları Yöneticiliği Bölümlerinden dereceyle mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri, AKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Taşgetiren, AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hakkı Yazıcı ve Prof. Dr. Kemalettin Çonkar ile AKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Nuray tarafından verildi. Tören, tüm öğrencilerin mezuniyet belgelerinin Afyon Sağlık Yükseksekokulu öğretim üyeleri tarafından verilmesinin ardından her üç bölümün öğrencilerinin bölüm öğretim üyeleri eşliğinde yemin etmeleri ve geleneksel kep atmalarıyla sona erdi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti