Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP adayları Hıdırelleze katıldı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
MHP adayları Hıdırelleze katıldı

MHP Milletvekili adayları Mehmet Parsak ve Aziz Aslan, seçim çalışmaları düzenledikleri bölgelerde Hıdırellez şenliklerine katıldı. Parsak İhsaniye’de, Aslan ise Işıklar Kasabası’ndaki şenliklerde vatandaşlarla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili adayları ve partililer seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, İhsaniye Döğer Sarıcaova’da düzenlenen Hıdırellez şenliklerine katıldı. Ardından Işıklar kasabası ile Dinar ilçesi Hıdırellez şenliklerine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Mehmet Parsak’a şenliklerde MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, MHP 2. sıra milletvekili adayı Aziz Aslan, ilçe, belde teşkilat başkanları ve çok sayıda partili eşlik etti.
SOSYAL REFAHI ARTIRACAĞIZ
Sosyal refahı artıracak destekleyici düzenlemeler yapacaklarını vurgulayan Mehmet Parsak, muhtaç ailelere, harcama kartı hilal kart imkanı sunulacağını belirterek şunları söyledi: “Kamu arazilerini yoksul vatandaşlarımıza tahsis edeceğiz. Çiftçilerin desteklenmesi amacıyla mazot, gübre, ilaç, tohum, yem ve fide gibi temel tarımsal girdilerin üzerindeki ÖTV ve KDV kaldırılacak. Mazot 1 lira 75 kuruş olacak. Yetim ve öksüz evlatlarımıza aylık 100 lira bağlayacağız. Şartlı eğitim ve sağlık yardımını 50 lira artıracağız. Yoksullara yönelik toplu konut yatırımında belediye harçları sıfırlayacağız. Vatandaşlarımız borç ve yüksek faiz sarmalından kurtarılacaktır. 65 yaş aylığı 300 liraya yükseltilecektir.”
“Susuzlu kardeşlerİmden
sözü aldık”
Seçim ziyaretlerini sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Milletvekili Adayı Aziz Aslan Işıklar Kasabası’nda düzenlenen 4. Geleneksel Balı Sultan Hıdırellez Etkinliğine, Devlet Parkı’na ve Susuz Kasabası’nı ziyaret etti.
MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Aziz Aslan seçim çalışmalarına devam ediyor. Günün ilk ziyaretini Işıklar İlçesi’ndeki 4. Geleneksel Balı Sultan Hıdırelez etkinliğine gerçekleştiren Aslan yapılan etkinlik programında karateci sporculara hediye verdi. Programın ardından piknik yapan halkı ziyaret eden Aslan, “Işıklar İlçemizin düzenlediği 4. Geleneksel Balı Sultan Hıdırellez Etkinliği’ne davetliydik. Işıklarlı halkımızın büyük teveccühü bizleri ziyadesiyle mutlu etti. En küçük yoldaşımızla tanışma imkanı bulduk. Partimizin en küçük üyesi yakasında partimizin rozeti ile bizi karşıladı. Daha 4 aylık olan bu üyemizin ailesi onun geleceği ile kaygılı olduğunu biz söyledi. Bizde İnşallah onun geleceğini garanti altına alcağız. Bizi gönüllerine basan Işıklar halkına gönülden teşekkür ederiz. Ayrıca bizimle birlikte etkinliğe katılan MHP Afyonkarahisar Milletvekilimiz Kemalettin Yılmaz’a, MHP Afyonkarahisar Milletvekili 1. sıra adayımız Mehmet Parsak’a MHP Merkez İlçe Başkanımız Alper Yağcı’ya, Işıklar Belediye Başkanımız Erol Özağıl’a ve daha ismini sayamadığımız bir çok kişiye teşekkür ederiz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti