Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Afyon teşkilatlarından Ankara çıkartması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel
MHP Afyon teşkilatlarından Ankara çıkartması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı grup konuşmasına MHP MYK Üyesi, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak öncülüğünde MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ve yüzlerce partili katıldı. MHP Afyonkarahisar İl ve İlçe Teşkilatları, Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerinin hazır bulunduğu grup toplantısında tüm katılımcılara Afyonkarahisar’a ait kaymaklı lokum ikram edildi.
Grup toplantısının ardından heyet ile beraber öğle yemeği yiyen Parsak, yemek sonrasında TBMM’deki bir konferans salonunda partililerle hasbihal etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Parsak, “Bugün burada hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak partimizi ve partimiz nezdinde Afyonkarahisar’ımızı grup toplantımızda yüzlerce kişiyle katılım sağlayarak temsil eden ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Afyonkarahisar da dimdik ayakta olduğunu herkese kanıtlayan siz değerli ülküdaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
Parsak, “Dün Başbuğ Alparslan Türkeş’siz Türk Milliyetçiliği arayışında olanlar, bugün Devlet Bahçeli’siz Milliyetçi Hareket Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisiz Türkiye Büyük Millet Meclisi arzulamaktadır. Ülkücü hareketin liyakatli ve sadakatli kadroları buna asla müsaade etmeyecektir” ifadelerini kullandı.

PROF. DR. CİVELEK, MHP’YE KATILDI
Gerçekleşen Ankara ve genel merkez ziyaretlerinin ardından MHP Afyonkarahisar’da sağlanan birlikteliğin herkese örnek olduğu değerlendirmesinde bulunan Parsak, “Geçtiğimiz süreçte ne yazık ki partimizi bölüp parçalamaya yönelik bir takım kurgu ve parçalama senaryolarına hepimiz şahit olduk. İstifa eden birkaç onluğa nazaran partimize omuz veren 1000’in üzerindeki yeni üyemizi temsilen Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Turan Civelek’in rozetini Liderimiz takmıştır. Yüce Allah birliğimizi daim etsin” dedi.
Parsak, “Milliyetçi Hareketin asil dava birlikteliği, bu hain ve kirli emellere gereken cevabı vererek, Milliyetçi bir duruşla oyunları bozmuş ve bizleri ayrıştırmak isteyenlere de gereken cevabı vermiştir. Milliyetçi Harekette kimsenin görmek istemediği bu tür hareketler, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ‘Oyunları Bozacağız’ söylemiyle tarihe gömülmüş, davamızı kirli amaçlarına alet etmek isteyen cenahlar, ait oldukları karanlık çukurlarına gömülmüştür. Dava arkadaşlarımız örnek teşkil edecek biçimde sağladıkları birlik ve beraberlik tablosuyla hem partimize hem de davamızın gücüne güç katarak, daha güçlü bir şekilde, daha güzel günlere ulaşacağımızı göstermiştir” şeklinde konuştu.

Bahçeli: Evimdeki kilimler Bayat’tan

 

MHP Genel Merkezi’nde Devlet Bahçeli ile bir araya gelen Afyonkarahisar Teşkilatları, Bahçeli’ye konuşmalarının sonunda hediyeler takdim etti.
Bahçeli’ye Dinar İlçe Teşkilatı tarafından halıya dokunmuş olan bir portre, Bolvadin İlçe Teşkilatı tarafından, hilaline ve yıldızına Kelime-i Tevhid nakşedile, keçe üzerine işlenmiş bir Türk Bayrağı, Bayat ilçe Teşkilatı tarafından ise ilçede üretimi yapılan özel dokuma Bayat kilimi takdim edildi.
Bahçeli, Bayat kilimlerinin hikâyesini bildiğini, her dokumanın farklı bir anlam içerdiğini ifade ederek, yıllar öncesinden Bayat’a uğrayıp kilim atölyesini ziyaret ettiğini ve şu an evindeki bütün kilimlerin Bayat kilimi olduğunu dile getirdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti