Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Afyonkarahisar heyetini kabul etti

Bu haberin fotoğrafı yok
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Afyonkarahisar heyetini kabul etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Afyonkarahisar heyetini kabul etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcıları geçen kongre süreci sonrasında seçilen Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerini hem tebrik ettiler hem de yaklaşan Belediye Başkanlığı seçimleri süreci ile ilgili fikir alış verişinde bulundular. MHP Genel Merkezindeki kabulde konuşan Bahçeli, Afyonkarahisar’ın önemli bir kent olduğuna dikkat çekti. Bahçeli, Afyonkarahisar heyetinden il geneli hakkında bilgiler alarak çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe)

MHP teşkilatları Milletvekili Yılmaz’ı ziyaret etti

Göreve yeni seçilen MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ı TBMM’de ziyaret etti

Göreve yeni seçilen MHP Afyonkarahisar İl Yönetimi ve MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin kendilerini kabulünden sonra, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ı ziyaret ettiler.
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek göreve yeni seçilen MHP Afyonkarahisar İl Yönetimi ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine başarı dileklerini iletti. Yılmaz tarafından TBMM’de ağırlanan heyet, genel kurul çalışmalarını locadan hep birlikte izledikten sonra meclis bahçesinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti