Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“MHP iktidarı kaçınılmazdır” – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl
“MHP iktidarı kaçınılmazdır”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ile parti yöneticilerinden oluşan heyet Salar, Fethibey, Beyyazı ve Çıkrık beldelerine ziyaretlerde bulundu.
MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz “Bugün itibarı ile görüyoruz ki, daha önce ilçelerde yaşadığımız ve bize memnuniyet kazandıran tablonun aynısını belde ve köylerimizdeki vatandaşlarımızda bize MHP’nin iktidarının kaçınılmaz olduğunu göstermiştir. Partimiz tüm kadroları var olan gücü ve sahada vatandaşlarımız ile yan yana, omuz omuzadır. Dün olduğu gibi bu günde Başbuğumuz’un izinde Liderimizin emrinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizler çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız parolası ile çıktığımız bu kutlu yolda yılmadan, yorulmadan halkımızın bize olan teveccühü ile Milliyetçi Ülkücü Hareketi Cenab-ı Allah’ın izni ile iktidara taşıyacağız” dedi.
GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİZ
MHP MYK Üyesi ve Afyonkara-hisar Milletvekili Mehmet Parsak da, “MHP bu milletin her zaman yüz akı olmuştur. Bir çok noktada elimizi değil vücudumuzu taşın altına koymaktan geri kalmadık ve kalmayacağız. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey’inde söylediği gibi önce ülkem ve milletim, sonra partim ve sonra ben düsturu ile üzerimize düşen görevi layıkı ile yerine getirmek için var olan gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz. Gittiğimiz her bir beldede vatandaşlarımızın bizleri bağırlarına basması ayrıca bizlere göstermiş oldukları teveccüh şahsımı ve teşkilatımızı ziyadesi ile memnun etmiştir. Bu sebeple önümüzdeki seçimde oluşan bu samimiyetin sandıklara yansıyıp Milliyetçi Ülkücü Hareket’in iktidarının çok yakın ve kaçınılmaz olduğu görülmektedir” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti