Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP iktidarında enerji kontrolü yerelde olacak

MHP iktidarında enerji kontrolü yerelde olacak
MHP iktidarında enerji kontrolü yerelde olacak

MHP 3. sıra Milletvekili Adayı Selcen Karaer, Şuhut ilçesinde temaslarda bulundu. Karaer, 1 Kasım tarihinde MHP’nin iktidara gelmesi ile enerji kontrolünün yabancı firmaladan yerli firmalara geçeceğini söyledi

Şuhut seçmeni ile biraraya gelen MHP Milletvekili Adayı Selcen Karaer, enerji, petrol ve doğalgaz arama şirketlerinin tamamen milli sermaye ile yapılmas gerektiğini ifade etti.
MHP Milletvekili Adayı Selcen Karaer, 1 Kasım seçimlerinde MHP iktidarıyla birlikte enerji kontrolünün yabancılardan yerli firmalara geçeceğini dile getirdi. Karaer şöyle konuştu: “Enerji sektörü yeniden yapılandırılacak, rekabetçi piyasa güçlendirilecek. Enerjiyle ilgili Bakanlık, bağlı ve ilgili kuruluşları, EPDK ve enerji KİT’leri yeniden yapılandırılacaktır. Kamu enerji yatırımları plânlı ve istikrarlı bir şekilde tamamlanacak, yerli ve yabancı özel sermayenin enerji sektöründeki yatırımlarını artırması için uygun zemin oluşturulacaktır.” Karaer’e; MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Koordinasyon Kurulu üyeleri ve Şuhut ilçe teşkilat mensupları eşlik ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)