• Haberler
  • Genel
  • MHP Milletvekili Taytak Sayesinde Bir Yatırım Daha

MHP Milletvekili Taytak Sayesinde Bir Yatırım Daha

Bolvadin'e yapılacak olan huzurevi projesinde önemli bir aşama daha geride kaldı.

Geçtiğimiz aylarda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı  Mahinur Özdemir Göktaş’ın desteğiyle temelleri atılan proje kapsamında bugün itibariyle temel kazı çalışmalarına başlandı.
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve hayırsever iş insanı Serdar Korkmaz’ın girişimleriyle Bolvadin’e kazandırılacak olan huzurevi, ilçenin en önemli sosyal ihtiyaçlarından birini karşılayacak.

MHP Milletvekili Taytak Sayesinde Bir Yatırım Daha

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Belediye Başkanı Derviş Aynacı yaptığı açıklamada, “Çok şükür ki uzun süredir üzerinde çalıştığımız bu değerli proje artık somut bir aşamaya geldi. Temel kazısı yapılan huzurevimiz, yaşlı vatandaşlarımızın güven içinde, konforlu bir yaşam sürebilmeleri adına büyük bir adım. Bolvadin'imize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
 

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme