MHP Sinanpaşa Teşkilatı: Taşoluk Halkı Ne Derse O
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinanpaşa İlçe Başkanı Fevzi Can, İl Genel Meclisi Üyesi Feyzi Akdeniz ile MHP Sinanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Aytekin, Gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret ederek gündemdeki konular hakkında değerlendirmelerde bulundu
MHP Sinanpaşa Teşkilatı: Taşoluk Halkı Ne Derse O
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinanpaşa İlçe Başkanı Fevzi Can, İl Genel Meclisi Üyesi Feyzi Akdeniz ile MHP Sinanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Aytekin, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek gündemdeki konular hakkında değerlendirmelerde bulundu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinanpaşa İlçe Başkanı Fevzi Can, İl Genel Meclisi Üyesi Feyzi Akdeniz ile MHP Sinanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Aytekin, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ve muhabir Murat Arısoy ile sohbet eden heyet, Sinanpaşa ilçesi ve kil madeni tartışmalarıyla gündemde gelen Taşoluk ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinanpaşa İlçe Başkanı Fevzi Can, İl Genel Meclisi Üyesi Feyzi Akdeniz ile MHP Sinanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Aytekin, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ve muhabir Murat Arısoy ile sohbet eden heyet, Sinanpaşa ilçesi ve kil madeni tartışmalarıyla gündemde gelen Taşoluk ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
BÜYÜK BİR KAMP VE MİSAFİRHANE YAPILACAK
MHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Fevzi Can, “Teşkilat olarak Taşoluk halkının yanındayız. Taşoluk halkı ne derse o olacak. Taşoluk polen üretimi ile öne çıkan bir beldemiz. Ayrıca termal konuda bir hazırlık var. Biz Taşoluk’un madenle değil termal turizm ve seracılık gibi pozitif konularla anılmasını istiyoruz. Taşoluk’taki spor kulüplerimiz güzel başarılar elde ediyor. Bakanlığımız burada büyük bir kamp ve misafirhaneyi kapsayan tesis yapacak. Yurtdışından da sporcularımız orada kamp yapacaklar. Yabancı sporcular bu sene geldiler mesela. Bundan sonra da gelecekler. Makedonya'dan sporcu geldi, Makedonya'dan Kosova'dan. Taşoluk bizim gözbebeğimiz; orayı bir kil maden için feda etmemiz söz konusu olamaz. Vatandaşımız da zaten istemiyor. Vatandaş ne diyorsa odur. Bu kadar” dedi.
İLÇEYE DOĞALGAZ GELİYOR
Sinanpaşa’da Belediye Başkanı Tolga Yıldırım ile birlikte altyapı çalışmalarının hızlandığına dikkat çeken Başkan Can, “Çarşı boyunca 60 yıllık bir altyapı sorunu çözüldü. Kaldırımlar tekrar yenilendi. Ana arterlerin tamamına önümüzdeki yıl sıcak asfalt olacak. Bir sosyal tesis yapılıyor belediyenin önüne. O proje bitmek üzere. Organize Sanayimiz için çalışmalar başladı. Doğalgaz hattımız Anıtkaya'danAfyonkarahisar Merkez 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar şu anda döşendi.Aralık ayının sonunda teslim etmiş olacak. AKSA Müdürlüğünü ziyaretimizde Sinanpaşa ile Merkez İkinci OSB arasında da doğalgaz bağlantısı yapılacağını öğrendik. Bu hattan Sinanpaşa’daki beldelerimiz de yararlanacak. 100 dairelik TOKİ projemiz onaylandı. Sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak sayesinde sıcak asfaltımızın oranı artırıldı” diye konuştu.
“MHP, SİNANPAŞA’DA GÜNDEM BELİRLİYOR”
MHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Fevzi Can, parti olarak Sinanpaşa’da oy oranlarını artırdıklarına dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi:
“Biz oyumuzu yüzde 10, 12, 13 bandından aldık 45 bandına getirdik. İnşallah ilk seçimde de birinciliği hedefliyoruz. Teşkilat önemli. İlçemizde KAÇEP’imizi kurduk, Ülkü Ocakları’nı kuracağız. Köy temsilciliklerimizi tamamladık. İlçe binamızı görünür bir noktaya taşıdık, arkadaşların destekleriyle. Dolayısıyla MHP bizim bölgemizde artık görünür, domine edici, gündem belirleyici oldu. Sosyal medyayı aktif kullanıyoruz. Görünürlük bakımından Afyon MHP teşkilatları içinde ilk 3’teyizdir diye düşünüyorum.”
10 KASIM TÖRENLERİNDEKİ GERGİNLİK
10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenleri’ndeSinanpaşa Kaymakamı Emrah Aslan ile Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım arasında yaşanan gerginliğe de değinen Başkan Can, “Biz devletimizle kavga etmeyiz. Biz öyle bir parti değiliz. Burada TolgaBaşkanımızla sayınKaymakamımız birlikte çalışma yöntemlerini bulacaklardır. Biz de bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. Zıtlaşarak bir yere varamayız. Biz üzüm yiyeceğiz. Bizim devletimizin bir kurumuyla çatışma olabilir mi ya? Haklı bile olsak sineye çekeriz. Biz sineye çekeriz. 10 Kasım'daki o mesele olmamalıydı. O çatışma olmamalıydı. Doğru bir şey değil. Bizim kodlarımıza, geleneğimize, partimizin bakış açısına sığmadığını ifade ettim ben. Biz teşkilat olarak bu köprüyü kuracağız” dedi.
SİNANPAŞA’YA YATIRIMLAR GELİYOR
İl Genel Meclisi Üyesi Feyzi Akdeniz de Kocatepe Gazetesi ziyaretinde şu değerlendirmelerde bulundu:
“Seçildiğimiz günden beri zaten biz esnaf olmamız hesabıyla zaten vatandaşlarla iç içeyiz. köyleri bırakmadık. Her hafta veya bilemediniz her ay kesin birkaç yeri Başkanımız’la ziyaret ediyoruz. Sinanpaşa'ya geçen sene 8,2 kilometre sıcak asfalt attık. Yine 2buçuk kilometre satih kaplama yaptık ihtiyaç olan yerlere. İki tane halı saha yaptık. Bir tane de arazi aracı alacağız. Bir tane sıfır damperli kar bıçaklı kamyon kazandırdık. Bir tane sıfır yine kepçe kazandırdık. Çünkü tek kepçe yetmiyordu. Sayın Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve milletvekillerimizin desteğiyle İl Genel Meclisi’ndeki arkadaşlarımızın çalışmalarıyla, bir tane de sıfır grayder kazandırdık. Bu da çok büyük bir şey. Sinanpaşa'mızın gerçekten çok ihtiyacıydı.”
BOLVADİN ÖRNEĞİ İLE ÇAĞRI
İGM Üyesi Feyzi Akdeniz, “Vatandaşlarımız bana 7 gün 24 saat ulaşabiliyor. Kaymakamlık’ta Encümen seçimi oluyor. İlçemiz tarihinde ilk kez 24 muhtardan 23 muhtarın oyunu ben aldım ve Encümen’e seçildim. Herkesle iyiyiz. Kimseyle aramız kötü değil. Böyle olursa Sinanpaşa'ya bir yatırım gelir. İl Genel Meclisi’nde AK Parti Grup Başkanvekili de partimizin Grup Başkanvekili de Bolvadinli. Bolvadin konusunda bir ve beraber hareket ediyorlar. Sinanpaşa’da da bu yaklaşımı hâkim kılmamız gerekiyor” dedi.

